Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новіков Михайло Одеса відгуки
ira19840 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Новіков Михайло Одеса відгуки

Дівчата, привіт! Допоможіть порадою, будь ласка. Мені необхідне ендопротезування тазостегнового суглоба, і я натрапила на інформацію про лікаря Новікова Михайла (Одеса). Чи є у когось досвід лікування в нього? Розкажіть, будь ласка, бо я вже трохи гублюся у виборі спеціаліста. Сподіваюся на ваші відгуки і поради!

Juliy Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Ох, Ірино, теж довгий час шукала кваліфікованого фахівця в цьому напрямку. У мене був дуже сумний досвід із пошуком “супер-фахівця”, який вимагав купу грошей, а в результаті виявилося, що його методи застарілі. Ходила на консультації, відчула себе, ніби в середньовіччі! Тож я тебе розумію, пошук може бути непростим.

Ніна Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ой, я теж пам’ятаю, як обдзвонювала знайомих і читала форуми в пошуках спеціаліста, який розуміється на сучасних підходах. Зустрілася з одним хірургом – здавалося, що він іще вчора від фельдшера перейшов у категорію “універсальних” лікарів. Жодної конкретики не почула, тільки: “Все зробимо, приходьте”. Без подробиць, без плану лікування… Звісно, я туди не пішла.

Олеся Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
А я взагалі записалася на консультацію до “відомого” лікаря, на якого була купа реклами. У підсумку пробула в черзі три години, а він мене прийняв за п’ять хвилин і так нічого й не пояснив. Тільки розводив руками і казав: “Ми подивимося, як піде”. Потім ще й нав’язували купу непотрібних аналізів. Тому, Ірино, ти не одна така, хто довго шукає і нервується.

Пампушка Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Дівчата, я можу дещо сказати про Новікова Михайла. Потрапила до нього після кількох невдалих спроб знайти хорошого лікаря. Він мені одразу здався уважним: дуже детально розпитав про попередні обстеження, пояснив план дій. Вразило, що він використовує сучасні артроскопічні методики та ендоскопічні технології. Я була приємно здивована. Поки що в мене лише діагностика, але все здається професійно організованим.

Риана Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Мій чоловік звертався до Новікова через стару травму коліна, і йому пропонували ендопротезування або тривале лікування, яке мало сумнівні прогнози. Доктор усе пояснив, запропонував кілька варіантів, зокрема артроскопію, і зрештою чоловік зважився саме на цю операцію. Процес відновлення був швидшим, ніж ми очікували. А головне – Новіков постійно був на зв’язку, цікавився станом після операції. Дуже приємно вражені.

Римма Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
У мене запитання: якщо мова йде про ендопротезування або, можливо, травматологічне лікування (бо колись серйозно травмувала ногу), чи потрібно довго чекати на операцію? І чи дає лікар якісь детальні рекомендації про реабілітацію?

Софійка Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Якщо коротко, то Новіков Михайло займається цілою низкою напрямів:
  • Хірургічні втручання (як відкриті операції, так і лапароскопічні, ендоскопічні підходи)

• Ендопротезування (колінні, тазостегнові суглоби)

• Артроскопічні методики (точна діагностика й лікування суглобів)

• Травматологія (виправлення переломів, вивихів, деформацій і подальша реабілітація)

Він надає детальні рекомендації, розповідає про період відновлення і підбирає оптимальне рішення для кожного. Мені сподобався його підхід – він усе пояснює “людською” мовою.

Риана Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Хочу додати невеличку ложку дьогтю: коли чоловік був на прийомі, то чекав близько 40 хвилин через велику кількість пацієнтів. Хоча лікар потім усе спокійно пояснив, але, зізнаюся, трохи нервувала від того, що є запис на конкретну годину, а заходиш пізніше. Можливо, він занадто детально підходить до кожного випадку – тож збирається черга.

ira19840 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А як із ним можна зв’язатися? І де він зараз приймає?

Софійка Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Ось його контактний номер телефону: +380980283618. Приймає в Одесі за адресою: вул. Маршала Малиновського, 61. Можна телефонувати та записуватися на консультацію.

ira19840 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дякую дівчатам, які поділилися своїми історіями та рекомендаціями! Дуже цінна інформація. Я теж довго шукала фахівця й тепер думаю, що саме до Новікова і звернуся. Ви мені дійсно допомогли в цьому непростому виборі.

Римма Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Погоджуюся, така ж ситуація і в мене. Перечитала усі ваші коментарі – дуже корисно! Тепер і я матиму на увазі цього спеціаліста. Усім велике спасибі, тема дійсно вийшла інформативною та живою. Думаю, що багатьом буде в пригоді!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: