Лікування пупкової грижі Одеса
|
|
поліна35 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пупкової грижі Одеса
Усім привіт! Мені потрібно зробити операцію на пупковій грижі, і я чула багато хорошого про хірурга Леніка Руслана Григоровича. Може, хтось уже робив у нього операцію? Чи варто звертатися до нього? Хочу почути ваші відгуки!
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Поліна35, я робила операцію у Руслана Григоровича близько року тому. Він дійсно чудовий фахівець. Все пройшло гладко, без будь-яких ускладнень. Реабілітація теж пройшла швидко. Рекомендую!
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| поліна35, і я робила операцію в нього три місяці тому. Він дуже уважний і професійний. Операція пройшла чудово, зараз почуваюся чудово. Ви в надійних руках!
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Добрий день! Підтверджую всі позитивні відгуки. Руслан Григорович - справжній професіонал. Робила у нього операцію на пупкову грижу півроку тому. Все пройшло успішно, і я забула про свою проблему.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж робила в нього операцію, все пройшло чудово. Він використовує сучасні методи, і після операції немає жодних неприємних наслідків. Раджу!
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лікувалася у Руслана Григоровича минулого року. Відмінний хірург! Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Він дуже уважний і турботливий лікар. Не пошкодуєте!
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Руслан Григорович зробив мені операцію на пупкову грижу два місяці тому. Я дуже задоволена результатом. Лікар від Бога, дійсно золоті руки!
|
|
| |
Нінел | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я робила операцію в Руслана Григоровича три місяці тому. Операція пройшла ідеально, без ускладнень. Дуже вдячна йому за професіоналізм і увагу!
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича Леніка? Уже замучила ця пупкова грижа...
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, а також у МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: 380951642976. Телефонуйте, не зволікайте з цим!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я теж робила операцію у Руслана Григоровича. Він дійсно чудовий хірург! Все пройшло чудово, без будь-яких проблем. Дуже вдячна йому!
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Усім добрий день! Робила операцію в Руслана Григоровича і можу сказати, що це лікар із золотими руками. Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Дуже задоволена!
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Підтверджую всі відгуки. Руслан Григорович робив мені операцію на пупкову грижу, і я залишилася дуже задоволена. Він чудовий хірург і людина!
|
|
| |