Особливості національного листування в інтернеті.
|
|
Мандрівник | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Особливості національного листування в інтернеті. або ХОХМА. ВІДПОВІДЬ НА ЖИВИЙ ЛИСТ З ЖИВОГО ЖУРНАЛА.
ЧИТАЮ ПОВІДОМЛЕННЯ.
Прикол from seatoy Сьогодні попався на очі в телевізорі канал "Новий". І..... був здивований. Повним ходом шпарить реклама відомого нам тижневика, де головним редактором відома нам особистість. І ось подумалося. Невже все так погано..... Як думаєте? ВІДПОВІДЬ -КОММНТАРІЙ. Зернові у відомому тільки нам з Вами районі таки зібрали спільно, повсюдно і безоплатно, тобто - "ДАДОМ". Кінь на Привозі помер у четвер близько опівночі за Гринвічем. Висилаю апельсини бочками ВОДНИМ АВТОТРАНСПОРТОМ безпосередньо із Шереметьєво - 2. О.Бендер
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Перед весіллям:
ВІН: Ура! Нарешті! Я вже дочекатися не міг! ВОНА: Може мені піти? ВІН: Ні, навіть не думай про це! ВОНА: Ти мене кохаєш? ВІН: Звичайно! ВОНА: Ти мені коли-небудь зраджував? ВІН: Ні, як тобі таке в голову прийшло? ВОНА: Будеш мене цілувати? ВІН: Буду! ВОНА: Будеш мене бити? ВІН: Ні в якому разі! ВОНА: Можу тобі вірити?
Після весілля - читати від низу до верху.
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Шикарно просто!))))
|
|
| |
Gardalmaran | Повідомлення # 4 |
Сержант
| "Слабка ланка". Ведучий ставить запитання гравцеві:Ведучий: - Хто в романі Тургенєва "Му-му" не вмів говорити? Гравець: - Човен. Ведучий: - Відповідь невірна. Герасим. Гравець: - Зачекайте, а що, човен говорив?
|
|
| |
Anatan | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Коли через тисячу років археологи відкопають наш культурний шар, то буде висунуто гіпотезу, що ми поклонялися яблукам.
|
|
| |