Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РОБОТА В ОДЕСІ » Відгуки про роботодавців Одеси » Проблеми українського законодавства та трудового кодексу (Проблеми українського законодавства та трудового кодексу)
Проблеми українського законодавства та трудового кодексу
vades1 Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Проблеми українського законодавства та трудового кодексу
українці працюють як раби


Ви думаєте, ви не працюєте як раб? Ви глибоко помиляєтеся, кожен в Україні працює як раб, працює, щоб прогодувати всіх біля годівниці влади. У всьому світі існує поняття "День звільнення від податків", це поняття не офіційне, але про нього знають усі, особливо в Україні.

Ви знаєте, скільки днів у році? Якщо не знаєте, то я вам нагадаю - 366 днів (цей рік високосний). Так от, ми рівно 217 днів працюємо тільки на благо уряду! Що нам залишається цього року для роботи на себе? За нескладними обчисленнями, рівно 149 днів!

Жодна держава Європи не використовує на свої адміністративні потреби стільки ресурсів людей! Наприклад, у Польщі це 175 днів, Естонія - 150 днів, у Литві - 124 дні, на Кіпрі - взагалі 72 дні. Україну не змогла "обігнати" тільки Угорщина, у якої 218
днів, і на 10 днів менше у Франції та у Німеччині 200 днів. Але тут є маленький нюанс, у тій же Франції чи Німеччині висока соціальна допомога для населення, що багато що компенсує. У США, наприклад, усі працюють на уряд 99 днів! Але і соціальна допомога у них у багато разів перевищує українську соціальну допомогу!

Що б вам хто не розповідав з екранів телевізора про "покращення", не вірте їм! Навіть минулого року ми на 23 дні менше працювали на держапарат! Ефективність української бюрократії падає стрімкими темпами. Якщо ми торік заробили 985 мільярдів гривень, то держава забрала 60%, що на 151 мільярд більше, ніж у 2010 році. "Покращення" кажете? А як же цифри?

Якщо вам розповідають, що ВВП у державі зріс, то це ще нічого не означає! Якщо навіть ВВП і зріс з 2010-го по 2011-й на 22%, то за той самий період кількість зібраних податків зросла на 43%!!! Ви знаєте, що тільки в Україні 135 податкових зобов'язань, а решта країн світу (трохи обманюю, в Румунії 113, але ж ми з ними практично брати, по тупості) ще не придумали навіть більше сотні?

Але що там податки, але ж як не крути, але навіть їх державі не вистачає для вирішення своїх проблем, що таке для наших чиновників 585 мільярдів? Як бути, коли витрати перевищують доходи? Правильно, брати гроші в борг! З 2007-го до 2011-го року борг України зріс більш ніж у п'ять разів і становив 375,4 мільярда гривень.

Ось вам і "покращення" разом зі стабілізацією та зростанням зарплат! Якщо ви ще вірите у все це, то ви безнадійні! Щоправда, і в опозиції немає жодного вирішення проблеми, що склалася, що так само не надихає. Хто не прийде до влади, той тільки продовжить заганяти країну в боргову яму, якщо не змінить весь чиновницький апарат і саму структуру економіки.
 
Одеський форум » РОБОТА В ОДЕСІ » Відгуки про роботодавців Одеси » Проблеми українського законодавства та трудового кодексу (Проблеми українського законодавства та трудового кодексу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: