Робота для студента, де?
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де можна влаштуватися студентом на віддалену роботу, або на роботу з неповною зайнятістю? У мене товариш, на 4-му курсі навчається, і хоче працювати.
|
|
| |
Othoose | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Роботи в інтернеті повно, за бажання завжди можна знайти собі щось на неповну зайнятість. А яка в нього спеціалізація в інституті? Він за фахом хоче працювати чи де доведеться?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 3 |
Полковник
| В інституті він на маркетолога вчиться. І наскільки я знаю, то йому не принципово за спеціальністю працювати, головне щоб гроші платили.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Студентам усе одно копійки платять, на жаль, тому нормальну роботу не знайти.
|
|
| |
lestat | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Nasar ( ) Студентам усе одно копійки платять, на жаль, тому нормальну роботу не знайти. Ну вже не скажіть. Нещодавно запропонував роботу студентам. І он прям бігуть і спотикаються вриватися в бій. Тож якщо в людей немає бажання працювати, то давайте нам щось простіше, щоб не напружуватися...
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 6 |
Майор
| Цитата Nasar ( ) Студентам усе одно копійки платять, на жаль, тому нормальну роботу не знайти. Це порожній стереотип - ІМХО. Хто хоче - той знайде. Ось подивіться скільки є, зокрема реально цікавих вакансій для студентів - http://rabotaplus.ua/. Було б бажання працювати, а не на халяву отримувати грошей. Знаю, бо я на роботі ще з часів студентства і для мене це не є чимось новим.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Цитата Фонтан ( ) Це порожній стереотип - ІМХО. Хто хоче - той знайде. Ось подивіться скільки є, зокрема реально цікавих вакансій для студентів - http://rabotaplus.ua/. Було б бажання працювати, а не на халяву отримувати грошей. Знаю, бо я на роботі ще з часів студентства і для мене це не є чимось новим.
|
|
| |
misskatya | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мій знайомий коли вчився, знайшов роботу репетитором онлайн ось тут http://repetitor.org.ua/job Працює тут донині. Каже, що з.п його цілком влаштовує і учні є завжди
|
|
| |
Енні | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Не обов'язково працювати за три копійки з ризиком що і цих грошей не отримаєш. Минулого року мій син їздив працювати на ферму за кордоном http://anyway.ua/rabota-na-fermah/ , цього року, на літніх канікулах, поїде ще раз. Він непогано там заробляє, вистачає і на одяг, і на техніку, і в батьків на кишенькові гроші не просити.
|
|
| |
bolshaya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Інтернет-ресурс, що спеціалізується на онлайн трансляціях спортивних подій пропонує захопливу роботу, яка не потребує великих витрат часу. Робота спортивного скаута принесе задоволення і додатковий заробіток усім тим, хто любить спорт і має можливість, а головне - бажання, відвідувати спортивні матчі. Обов'язки: відвідування домашніх матчів, а також збір і передача статистичних даних за допомогою мобільного додатку. Вимоги: знання правил і базова англійська мова. Чесність, порядність, відповідальність, пунктуальність. Умови оплати: оплата залежно від залежності від кількості проведених скаутом матчів. Оплата здійснюється через електронні платіжні системи.
|
|
| |
Аленаleads | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| можна оператором віддалено
|
|
| |
jeksi22 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Є більш приземлений план заробітку в інтернеті. Букс на якому можна заробляти. Ви просто виконуєте завдання й отримуєте гроші. Миттєві виведення коштів. Детальніше
|
|
| |
Tarakash | Повідомлення # 13 |
Сержант
| а тут google. com ви шукати не пробували?
|
|
| |