Міланья | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ми з моєю молодою людиною вчимося в Одесі, вирішили почати жити разом, зняти квартиру. Я нещодавно знайшла собі підробіток, а мій хлопець нічого підходящого для себе знайти не може, де знайти роботу студенту?
|
|
| |
Путішественниця | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Якщо у увашего молодої людини є права, то можна спробувати йому попрацювати в службі таксі, я вважаю, це чудова робота для студента, з чогось же потрібно починати свою трудову діяльність. Ось, наприклад, один із сайтів, де можна зареєструватися вашому хлопцеві https://taxi.kz
|
|
| |
Міланья | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Не поганий варіант почати роботу в службі таксі, якщо чесно, мені здається, ця ідея цілком реальна, дякую за пораду.
|
|
| |
KolaWola | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Гідна робота в Польщі, тисячі вакансій від роботодавців в одному місці Робота в Польщі
|
|
| |
Dipldeep | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Привіт! Радий за вас, що зважилися на такий важливий крок, як спільне життя. Це завжди непросто, особливо коли шукаєш роботу, щоб забезпечити себе. Якщо ваш хлопець не може знайти щось підходяще, можливо, варто розглянути варіант роботи автором студентських робіт? Це чудова можливість для студента, особливо в Одесі, де є великий попит на такі послуги. Є крутий сайт — Дай Списати. Я сам там працюю, і це реально врятувало мене, коли потрібно було підзаробити. Робота гнучка, працюєш тоді, коли зручно, з будь-якої точки світу. А головне — не треба йти в офіс, все онлайн. Ось посилання на сторінку вакансії https://dai-spisat.com.ua/avtor-studentskih-robit/ Ваша молода людина може спробувати себе в написанні рефератів, курсових чи навіть дипломних робіт. Це особливо підходить тим, хто добре володіє певною темою. Плюс, працюючи автором на Дай Списати, він сам зможе обирати кількість замовлень, що дуже зручно для студента. Заробляти можна непогано, і це не займатиме весь вільний час, що дозволить поєднувати роботу з навчанням. Я знаю кількох людей, які почали з підробітку на цьому сайті, а зараз це стало для них основним джерелом доходу. У них там стабільні виплати — двічі на тиждень, що дуже зручно, коли потрібні гроші на оренду чи інші витрати. Тож, якщо ваш хлопець хоче заробляти і при цьому не відриватися від навчання, хай спробує професію автор студентських робіт. Думаю, йому сподобається, адже така робота не тільки приносить дохід, але й дає можливість розвиватися у своїй сфері. Якщо є питання, можу розповісти більше про процес реєстрації та інші деталі.
|
|
| |