Кальян
|
|
Gerachenko | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| О, тема!
Я кинув курити, але до кальяну ставлюся з любов'ю. Мені подарували кальянчик, але вдома його закурювати я більше не наважуюся. Він дешевий і безпонтовий... Місця під тютюн не багато, а вугілля занадто велике, відповідно підсмоктується вугільний гар... герметизація погана, доводиться підсовувати серветки в щілини, трубка вискакує, стандартні муштуки не підходять.
Після спроб покурити вдома залишається неприємний осад... Гар, дим, і ніякого кайфу.
Краще курити у професіоналів. Найкраще готують кальян у "Компромісі 49", у "Ямі", у "Занзібарі"... У Максимі - іноді, хоча стараються дівчата...
Від хорошого кальяну не відмовлюся
|
|
| |
Iwanvolday | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, кальян дійсно класна штука) Я ось останні кілька років, після того як купив, активно почав курити кальян і пізнавати всю інформацію для правильного його приготування!
|
|
| |
Mobrlitysy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| після фрази "приготування" стало зрозуміло що нічого не зрозуміли)
|
|
| |
powerclean_odessa | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Кальян - це ціла наука. Самому в домашніх умовах без навичок і досвіду "забити" якісно - не вийде. Навіть на найдорожчих компонентах і за інструкцією. Тому краще ходити по перевірених місцях, причому, це визначається не вартістю кальяну в закладах - а виключно навичками кальянщика. Можу лише порадити заклади "SkyRoom" і "Garage"
|
|
| |
atra_2019 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| ми з чоловіком любимо кальянчик, давним-давно купили додому, балуємося періодично
|
|
| |
Return | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| ріііііііііч!
|
|
| |
Babek | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Теж схиляюся, що краще курити кальян де-небудь у перевірених закладах. Пробував у гостях у товариша, не те пальто.
|
|
| |
okiaaammm | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Не згоден що кальян наука. Сам ним працював і завдяки базі можна спокійно робити)
|
|
| |
koritza | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| кидай курити
|
|
| |
Павук | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Давно не курив кальян
|
|
| |
Оксана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Давно не розважалася кальяном
|
|
| |
pavelkuz4747 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Кальян чудовий спосіб заспокоїтися і подумати. Сигарети не курю але кальян моя слабкість
|
|
| |