Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Налаштування карбюратора Одеса
Gleb Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Налаштування карбюратора Одеса
Налаштування карбюратора в Одесі відгуки

Купив Ваз 99 з карбюратором, витрата при моторі 1.5 л - 15 літрів на 100 км, тому потрібен хороший карбюраторник, який зможе правильно налаштувати карбюратор. Прошу кидати відгуки та рекомендації.

Totik Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Щоб в Одесі налаштувати карбюратор, треба добре поЇбатися... Був майже у всіх великих профі цього міста, допомагають, але через раз. Мені іноді здається, що настройка карбюратора це велика на суміш лохотрону і удачі.

Александр Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Був на в Одесі на Чумці і на базі "швидкої допомоги", і на СТО-1, карбюраторники там ніякі! Знайшов теж за відгуками хлопців, працюють у гаражах охорони механічного заводу, вони і чистять, і налаштовують супер. За ціною 400 гривень, але після їхнього налаштування більше нічого робити не треба. Працюють там батько Віктор і син Ігор. Ось телефон сина 073-4048819. Звертайтеся, рекомендую!

Вацлав Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Був і на Балківській, 83, і в Михайла на Сільській, 23, їздив і до Балабана Юри - всі криворукі ідіоти!

Поїду до цих хлопців, напишу

Gleb Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Спасибі, вже їздив! Результатом задоволений! Витрата приблизно стала 7 літрів замість 15 літрів на 100 км до них!

Гордон Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Теж почитав тему, поїхав до них. Карбюратор повністю мені перебрали + добре налаштували. Рекомендую теж цих хлопців.

Вацлав Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Так, теж був у них, налаштували карбюратор швидко і чітко. За ціною, як на мене, 400 гривень - забагато, а взагалі задоволений результатом. Не дарма їхав із селища Котовського до них.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: