Налаштування карбюратора Одеса
|
|
Gleb | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Налаштування карбюратора Одеса Налаштування карбюратора в Одесі відгуки
Купив Ваз 99 з карбюратором, витрата при моторі 1.5 л - 15 літрів на 100 км, тому потрібен хороший карбюраторник, який зможе правильно налаштувати карбюратор. Прошу кидати відгуки та рекомендації.
|
|
| |
Totik | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Щоб в Одесі налаштувати карбюратор, треба добре поЇбатися... Був майже у всіх великих профі цього міста, допомагають, але через раз. Мені іноді здається, що настройка карбюратора це велика на суміш лохотрону і удачі.
|
|
| |
Александр | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Був на в Одесі на Чумці і на базі "швидкої допомоги", і на СТО-1, карбюраторники там ніякі! Знайшов теж за відгуками хлопців, працюють у гаражах охорони механічного заводу, вони і чистять, і налаштовують супер. За ціною 400 гривень, але після їхнього налаштування більше нічого робити не треба. Працюють там батько Віктор і син Ігор. Ось телефон сина 073-4048819. Звертайтеся, рекомендую!
|
|
| |
Вацлав | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Був і на Балківській, 83, і в Михайла на Сільській, 23, їздив і до Балабана Юри - всі криворукі ідіоти!
Поїду до цих хлопців, напишу
|
|
| |
Gleb | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Спасибі, вже їздив! Результатом задоволений! Витрата приблизно стала 7 літрів замість 15 літрів на 100 км до них!
|
|
| |
Гордон | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж почитав тему, поїхав до них. Карбюратор повністю мені перебрали + добре налаштували. Рекомендую теж цих хлопців.
|
|
| |
Вацлав | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, теж був у них, налаштували карбюратор швидко і чітко. За ціною, як на мене, 400 гривень - забагато, а взагалі задоволений результатом. Не дарма їхав із селища Котовського до них.
|
|
| |