насос
|
|
Ira34 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| підкажіть де можна подивитися на якісне гідрообладнання? хочу собі насос замовити.
|
|
| |
Katya34 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| пошукайте на авторинках. там таке продають
|
|
| |
МаркізОдеси | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На автобазарах можна, звісно, глянути, і ну й варіанти в інтернет-магазинах теж не варто скидати з рахунків.
|
|
| |
МішаЖ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| в інтернеті пошукайте
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Що вам саме потрібно? Який насос? По конкретніше будь ласка! Друзі зіткнувся з проблемою охолодження. Шукаю на лачеті бачок дозвільний або кришку окремо, де взяти?
|
|
| |
Wander | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Згоден! Може якісь подробиці
|
|
| |
Elenna | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якщо я правильно розумію Вам потрібен насос і обладнання для свердловини або колодязя?! Ми собі купили гідроакумулятор на сайті Світ буріння Відмінно працює, не страшний "гідроудар" і запас води завжди є. Ціна цілком доступна, а річ незамінна для забезпечення водопостачання в будинку. Їх багато різних буває, тому краще проконсультуватися в "Мир Бурения", який вам потрібен - фахівці в них кваліфіковані, завжди відповідають конкретно й у справі!
|
|
| |
Donowan | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дякую, запам'ятаю на майбутнє.
|
|
| |
LilyMarch | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можете спробувати замовити необхідне вам обладнання в магазині «Емерем Технік» . Тільки з ними я співпрацюю останнім часом. Ціни мене влаштовують, так само як і якість товарів. І головне там можна знайти завжди якісні центробіжні насоси https://emerem.com.ua/ , які постійно мені потрібні для роботи. Замовити все досить просто, проблем із доставкою також не виникало.
|
|
| |