Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бампер чи ні?
Uuuu Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Купив собі нещодавно в endorphone бампер для свого Леново. Ви які чохли найбільше любите?

Builfy Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Metr ()
Я люблю, щоб телефон був повністю захищений. Тобто щоб був хороший фліп-кавер. Але на мій Мейзу таких не зустрічав(
я теж за такі чохли, вони, на мою думку, найбезпечніші та виглядають якось солідно, я собі минулого тижня знайшла нарешті добротний шкіряний чохол за приємною ціною в магазині monkeyshop, хороша якість і шви рівні, продумано зроблений, значок феррарі блищить, стильно...

Kate Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата TheRoad ()
звісно не приємна ситуація у вас склалася, але я все одно віддаю перевагу бамперу, а на подібні випадки в мене старі бампери є для заміни
Мені так само подобаються бампери якраз за те, що їх можна накупити пачку і юзати хоч кожен день різні або взагалі міняти по 5 разів на день, справа така. У мене особисто два чохли типу "книжка" і близько десятка бамперів, останній з яких я купила в aks.ua яскраво-рожевого кольору. Завжди одягаю чохол під своє вбрання, щоб мій лук загалом мав стильний і гармонійний вигляд, і знаєте, це насправді працює скажу я вам.

Zazhygalka Повідомлення # 4
одеський форум
Полковник
Цитата Uuuu ()
Купив собі нещодавно в endorphone бампер для свого Леново. Ви які чохли найбільше любите?
Якщо говорити про зручність і красу, то, напевно, сто плюс бамперу, у мене гарний купила на luxmart.com із незвичним малюнком, і яскравого червоного кольору, ось щось мені захотілося саме такий)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: