Iphone 6 чи Samsung S6?
|
|
Metr | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Iphone 6 чи Samsung S6? Чи варто переплачувати за Айфон?
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Думаю про всі переваги Айфона згадувати не варто. Якщо бюджет дозволяє, однозначно беріть яблуко. Сьогодні, наприклад, у нашому одеському skay.ua він коштує близько 14 000 грн.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Айфон дивилася на сайтах з megazakaz . Дешевше і якісніше можна підібрати. Якщо що хлопці потім допоможуть.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Эти телефоны не сопоставимы в стоимостном плане.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| За ті гроші, що коштує Samsung S6, можна взяти 6-й Айфон і ще чохол до нього на додачу.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Lisa5 ( ) За ті гроші, що коштує Samsung S6, можна взяти 6-й Айфон і ще чохол до нього на додачу. а я так і зробила. Мені рідні та друзі подарували на ювілей гроші і я вибрала собі новий Айфон 6. Вирішила і чохол до нього одразу купити, бо з попереднім смартом намучилася без чохла - екран доводилося міняти раз на рік. Вибрала своєму айфошу класичний яблучний чохол червоного кольору, такий, як тут на 4-му фото (червоний колір - це моя фішка). Подивилася в інтернет-магазинах ціни на Самсунг S6, так вийшло, що я Айфон і чохол до нього купила за ту саму вартість, що коштує один Самсунг.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата ВікторПонам ( ) Эти телефоны не сопоставимы в стоимостном плане. абсолютно вірно, і в експлуатаційному теж. У мене теж раніше були переважно Самсунги, хоча Apple давненько хотіла, все ніяк не виходило. Але коли у мене з'явився мій перший Айфон, я зрозуміла, що бажання було не марне, дійсно дуже зручний, практичний і легкий у використанні. Купували тут mirgadgetov.com разом із чоловіком, точніше він купував мені на 8 березня, а я допомагала вибирати. За 5 місяців користування так до нього звикла, що не розумію, як раніше без нього обходилася). Все-таки він вартий своїх грошей.
|
|
| |
inna02 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене Samsung S6, я повністю задоволена ним. Єдиний мінус, нещодавно акумулятор для телефону, довелося поміняти, добре що купила не дуже дорого і отримала швидко поштою.
|
|
| |
compBoy00 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Думаю рівнозначні телефони. Беріть той, до якого душа ближче лежить.
|
|
| |
TaHLomaka | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| мені подобається телефон на базі андроїд
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата inna02 ( ) У мене Samsung S6, я повністю задоволена ним. Єдиний мінус, нещодавно акумулятор для телефону, довелося поміняти, добре що купила не дуже дорого і отримала швидко поштою. Що ти швидко у Вас проблеми з акумулятором виникли.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| inna02, купили, найімовірніше, підробку s6, тому що в офіційній версії не може бути поломки впродовж кількох місяців (тільки якщо не впав або подібне), принаймні дешевше було б замінити за оф. гарантією безплатно, якщо він оригінальний. Користуюся самсунгом s5 майже рік з МТС-совським, поповнюю рахунок через popolnyalka.com, тому що в терміналах комісія захмарна. Ближче до НГ швидше за все куплю s6 якщо трохи курс опуститься з цінами в силу того що віддавати майже 23 тис. перебір по-моєму
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Я з вами згодна. Як на мене, то теж не бачу сенсу платити за бренд. А то от часто буває, назбирав на айфон, купив його за останні гроші, а потім бомжі кидає, щоб передзвонили. Не розумію таких людей!
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
| Я з вами згодна. Як на мене, то теж не бачу сенсу платити за бренд. А то от часто буває, назбирав на айфон, купив його за останні гроші, а потім бомжі кидає, щоб передзвонили. Не розумію таких людей! Додано (11.08.2023, 15:55) ---------------------------------------------
Цитата Irinka24 ( ) А то от часто буває, назбирав на айфон, купив його за останні гроші, а потім бомжі кидає, щоб передзвонили. Не розумію таких людей! Ахххааа) Так, буває така штука. Ходить в останніх штанях протертих, зате з айфоном. Чесно, немає сенсу платити більше. Я ось взяла собі мейзу і радію. Телефон чудовий, нарікань на його роботу немає. Ціна, як то кажуть, дорівнює якості. Хоч і китайфон, але апарат реально вартий уваги.
|
|
| |
maxonlinux | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| айфон не варто брати, я вважаю. Беріть самсунг, там андроїд. Він гнучкіший у налаштуванні, ширший за функціоналом. На відміну від айфона, можна хоча б музику безкоштовно слухати без зайвих рухів із комп'ютером.
|
|
| |