Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як відрізнити оригінальний Apple від підробки?
Порох Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Можливо, хто в курсі - як не помилитися і купити оригінал? На що потрібно насамперед звертати увагу?

Тимохіна Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Crampus ()
Відносно, офіційної точки продажу, тут Ви все вірно підмітили. Можу додати, ще те що в офіційних магазинах присутній наступний напис Apple Authorised Reseller або Apple Premium Reseller. Саме ці фрази є доказом статусу даного магазину. Наступний показник - це гарантійний талон, а також наявність оригінальної наклейки надрукованої українською мовою на упаковці товару. Сам, коли купував своє яблучко на skay.ua, багато не знав, і мені консультант якраз усе досконало й розповіла, на що слід звертати увагу, та й стаття в них там непогана з прикладами є з цього приводу. Перед покупкою рекомендую все ж ознайомитися.
Дякую за інфу. Сама збираю на яблучко) Почитала статтю - дуже багато почерпнула того, чого не знала. Дійсно в цьому питанні потрібно бути дуже уважним, а то в наш час стільки зараз підробок...

Exiousle Повідомлення # 3
одеський форум
Полковник
Цитата Bonya ()
Якщо не знаєш як - купуй у перевірених місцях
Повністю підтримую! Зараз дуже багато обманщиків, які продають найчастіше на дошках оголошень і форумах. Так краще не купувати. 

Краще купити в перевіреному магазині, з гарантією і всіма необхідними документами. Мій 5s придбаний у "Світ гаджетів" за однією з найнижчих цін в Україні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: