Чохол для iPad
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть який краще чохол використовувати для iPad? Ношу його постійно з собою і хочеться, щоб він був захищений від усяких там зовнішніх так би мовити чинників.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Краще брати такий, який закриває всі частини планшета. В інтернеті багато таких.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я чув і бачив хороші чохли фірми Remix для таких планшетів, мені сподобалася їхня якість. Ось тут monkeyshop їх багато і є різні кольори на вибір. Якраз теж сидимо вибираємо на подарунок сестрі, у неї теж iPad.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Мені подобаються чохли фірми Devia. Вони якісні та добре захищають планшет. Якраз шукаю собі такий.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Цитата Lisa5 ( ) Мені подобаються чохли фірми Devia. Вони якісні та добре захищають планшет. Якраз шукаю собі такий. У мене теж до речі чохол для iPad такої фірми. Я його ось тут arc.com ще минулого року собі замовляв, чорного кольору. Класний і дуже зручний чохол. Мені подобається, що він повністю закриває планшет з усіх боків і захищає від будь-яких падінь. Я його вже упускав кілька разів і якби не чохол, то я б, напевно, попрощався зі своїм iPadом))
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Цитата TheRoad ( ) Підкажіть який краще чохол використовувати для iPad? Ношу його постійно з собою і хочеться, щоб він був захищений від усяких там зовнішніх так би мовити чинників. Та в принципі будь-який можна брати, який вам зручніший. Я ось купую на itsell чохли, вони в них хорошої якості... все захищають від зовнішніх впливів.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Та повно є всяких. Максимальний захист, напевно, бампер силіконовий забезпечує, особисто я тут endorphone купував і залишився цілком задоволений, він як м'ячик стрибає, а телефон залишається цілим. Загалом, дуже круто всім рекомендую, не пошкодуєте.
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можете ще подивитися тут я собі там замовляла чохол на айфон, там багато які є, може і вам що-небудь підійде. Гляньте на дозвіллі
|
|
| |
Лука | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Носіть не чохол, а айпад
|
|
| |
viktor_ia120 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Чохли завжди купую не дорогі, не бачу сенсу купувати дорогі, бо я частенько їх міняю, дуже швидко набридає малюнок і хочеться постійно чогось нового.
|
|
| |
Mihoo | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| З точки зору безпеки краще чохол-книжка - перевірено на собі неодноразово. Звичайний бампер у цьому плані практично марний. Де купити? На Імідж є хороші чохли для iPad. Ціни нормальні, якість хороша.
|
|
| |
Іванов_ | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чохол книжка більше для жінок підходить, не купив би собі точно. У мене силіконовий, брав на сайті цитрус ю.а, в цьому магазині виявився досить нормальний вибір чохлів та ціни нормальні.
|
|
| |
ArtyrBagr | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підкажіть де можна в Києві замінити екран на Huawei Y9 ?
|
|
| |
katuwa | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цитата Lisyonok ( ) Краще брати такий, який закриває всі частини планшета. В інтернеті багато таких. повністю підтримую!
|
|
| |
AntonioPirelly | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| скільки коштує???
|
|
| |