iPhone
|
|
elverg | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт, у мене на iphone 5c не працює кнопка хоум, хто неть стикався з такою проблемою, відгукніться плиз? Хто знає ціну приблизну на такий ремонт, і де можна віддати на сервіс? Є хто розбирається в цьому питанні?
|
|
| |
ARTkurd | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт, так я шарю. Це болячка в цих моделях айфонів, за ціною буде не дорого, кнопка копійки коштує та і за сервіс багато не візьмуть. Я знаю сервіс у Києві, вони по новій пошті працюють, таке питання вирішать вам швидко, і заберете на відділенні пошти біля будинку. Заявку можете залишити тут Вам замінять кнопку на нову, такий ремонт на хвилин 30 не більше, за ціною теж не дорого, думаю 150-200 гривень з урахуванням запчастини, але я не впевнений, не знаю які зараз ціни...
Додано (26.03.2018, 22:07) --------------------------------------------- Вибачте, а ви ми говоримо про 5Ц? Якщо 5 ес, то там інша історія...
|
|
| |
elverg | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так так все норм 5ц, спасибі за розгорнуту відповідь Це добре, але заявку де залишати то?
|
|
| |
ARTkurd | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ах, так, вибач, не побачив, що посилання не закріпилося... Я не можу додавати силки чомусь, форум лагає походу no Сервіс називатися UIP service kiev, так і напиши в гуглі, їхній сайт перший буде, відпишись потім що сказали
|
|
| |
ArtyrBagr | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Де можна купити бампер або чохол на iphone 5c?
|
|
| |
IlonaDy | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Де можна вибрати недорого новий iPhone з гарантією?
|
|
| |
Myanna | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата IlonaDy ( ) Де можна вибрати недорого новий iPhone з гарантією? Якщо вам без різниці який айфон то можна за недорого купити новий iPhone 8 64 ГБ i це буде середній варіант з того що є на ринку! Звичайно якщо є гроші то можна і останню модель!
|
|
| |