Подарунок на 8 березня дівчині: вибір між айфоном і самсунго
|
|
ВікторПонам | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подарунок на 8 березня дівчині: вибираю між айфоном і самсунгом. Що краще, по-вашому?
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Думаю, айфон їй точно припаде до душі. Навіть п'ятірка. Дівчата від однієї назви iphone божеволіють. Тож беріть яблучний телефон.
|
|
| |
Crampus | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата ВікторПонам ( ) Подарунок на 8 березня дівчині: вибираю між айфоном і самсунгом. Що краще, по-вашому? Хороший подарунок. Але будьте готові до того, що яблука дорогі в ремонті й аксесуари до них коштують чимало. Принаймні, дорожче ніж до Самсунгів.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата ВікторПонам ( ) Подарунок на 8 березня дівчині: вибираю між айфоном і самсунгом. Що краще, по-вашому? Звичайно, Iphone. Ця техніка найкраща у своєму роді - найстильніша, найспритніша і найфункціональніша. Даруйте відразу з чохлом, можете через endorphone іменний замовити. Андроїд - теж хороші гаджети, але вони все одно слабкіші за яблучні. Тут усе впирається в бюджет. Якщо гроші не сковують, то айфон - це дуже хороший, а головне, безпрограшний варіант подарунка.
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я собі Samsung G900H Galaxy S5 і анітрохи не шкодую, швидкий, потужний, флеш-пам'ять 16 ГБ і коштує в два з половиною дешевше iPhone.
|
|
| |
MissMarpl | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо дівчині - то IPhone, це ж очевидно. Хоча, якщо вона розбирається, то віддасть перевагу Самсунгу, але це навряд чи.
|
|
| |
yparus | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата MissMarpl ( ) Якщо дівчині - то IPhone, це ж очевидно. Хоча, якщо вона розбирається, то віддасть перевагу Самсунгу, але це навряд чи. Якщо дівчина розбирається, то пощадить ваш гаманець. Можна взяти річ куди більш практичну і за ціною невисокою. Хороша, на мій погляд, протиударна модель, якщо випадково впустити нічого з телефоном не станеться.
|
|
| |
natusya | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Найкращий подарунок-букет квітів!
|
|
| |
Happy | Повідомлення # 9 |
Сержант
| В мене самсунг с3 а в сестри айфон 4с - це якби головні конкуренти між собою були в 2014 році, і я скажу що для повсякденного користування самс краще,але якщо дівчині то скоріш за все приємніше буде айфон
|
|
| |
romero | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Для дівчини однозначно Iphone тут і думати нема чого. Дружині подарував четвертий минулого року, вона його давно хотіла і радості не було меж. Так як телефони коханої доводиться міняти часто, то на Епл одразу взяв протиударний чохол, на нього вже навіть кілька разів падав з пральної машини і все норм живий, поки що без ремонтів.
|
|
| |
Rita | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата romero ( ) Для дівчини однозначно Iphone тут і думати нема чого. Дружині подарував четвертий минулого року, вона його давно хотіла і радості не було меж. Так як телефони коханої доводиться міняти часто, то на Епл одразу взяв протиударний чохол, на нього вже навіть кілька разів падав з пральної машини і все норм живий, поки що без ремонтів. Звісно, для дівчини айфон приємнішим буде, а от протиударний чохол то навіщо. Подивилася, в цьому магазині там і так вистачає симпатичних чохольчиків для дівчаток.
|
|
| |
Katia123 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| краще Samsung взяти кокойто S або А серії
|
|
| |
Kzola | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я б вибрала айфон, що тут думати? Для дівчини головне виділятися, хоча зараз і виділятися то нема з кого, айфони у кожного є. У самої 5s)))) Єдине, що погано, так це те, що майже всі програми платні. Але й тут є деякі сайти, які допоможуть економити на програмах. Можна качати програми на Brokenstones.club, витратившись тільки на акаунт. Так звикла до айфона, тепер, якщо і буду міняти телефон, то вибір буде тільки в моделі телефону.
|
|
| |
Таніта | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Хороші подарунки, я б айфон вибрала, втім, я його і вибрала - чоловік на день народження минулого року подарував, 5s, мені подобається. А для роботи я купила Doogee X6 Pro Black, одного смартфона мені катастрофічно не вистачає.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| Цитата ВікторПонам ( ) Подарунок на 8 березня дівчині: вибираю між айфоном і самсунгом. Що краще, по-вашому? Як на мене, так це все просто марна трата грошей. Світ настільки схибився на айфонах, що з ними вже кожен четвертий ходить. Я у свого молодого чоловіка попросила звичайний Мейзу. На розетці вибирала. У айфона і параметри набагато гірші, і ціна в багато разів більша. Китайці роки 2-3 прослужать, якщо поводитися з ними нормально.
|
|
| |