Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вибір планшета
yelmat Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт!
На роботі з'явилася необхідність у планшеті. База даних потрібна постійно, а під рукою її немає.
Думаю взяти такий iPad Air 2, хто користується ним?
Мене цікавить продуктивність і зарядка.
Дякую!

Polinka Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Характеристики та відгуки раджу подивитися в інтернеті, але якби у мене були гроші на таку машинку, я б тут не сиділа, а бігла б брати ))) така техніка виправдовує свою ціну!

Jimin Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
А як на мене дорогий, я б планшет краще б взяла такий Cube, там і сімку можна вставляти, тож цілком собі функціональний, а за ціною дешевше, ніж той, який ви дивилися.

Танюшк Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
А який бюджет розглядаєте?
Я взяла собі оптимальний варіант - планшет . Це не айпад, звісно, але я за яблуками ніколи й не фанатіла. Тим паче в подруги з айпадом проблеми - постійно в сервісі стирчить.

Бурундучок Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
А я користуюся айпадом

Зарема Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата yelmat ()
Усім привіт!На роботі з'явилася необхідність у планшеті. База даних потрібна постійно, а під рукою її немає.
Думаю взяти такий iPad Air 2, хто користується ним?
Мене цікавить продуктивність і зарядка.
Дякую!
Заряд не дуже добре тримає

Zabavnaya Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Хотіла порадитися з жителями цього форуму щодо планшетів фірми Asus. Мені сподобався за ціною Планшет Asus MeMO Pad HD 7 ME173X 16 Gb, побачила в інтернет магазині smart-shop за ціною 3900 грн, що дуже заманливо в наш час. Якихось невідомих брендів я не хочу, а Asus вже давно на ринку і всі задоволені, у мене ноутбук Asus. Скажіть, якщо у когось є конкретна модель, якісь мінуси виявили?

Kira66 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Вибирайте не за ціною, а за якістю планшети, оскільки найдешевші прослужать вам максимум рік. Після чого витратите стільки ж на ремонт) з особистого гіркого досвіду.

Zazhygalka Повідомлення # 9
одеський форум
Полковник
З приводу того, що ви сказали, не знаю, чула, що є такі. Можу вам за свій сказати у мене lenovo TAB2 A10-70 LTE 16GB Midnight Blue

він не з найдорожчих і наворочених, але мені потрібно було для іграшок, перегляду фільмів та інтернету, кілька місяців користуюся можу сказати, що з поставленим завданням справляється на відмінно. Навіть фото якісь робить так дуже непогано.

Istoria Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Цитата Kira66 ()
Вибирайте не за ціною, а за якістю планшети, оскільки найдешевші прослужать вам максимум рік. Після чого витратите стільки ж на ремонт) з особистого гіркого досвіду.
Ну з цим не погоджуся. Вибрали синові бюджетний планшет на розетці, вже понад рік працює на ура.

irishka33 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Значить Вам попався один з небагатьох якісних планшетів. У мене був досвід покупки бюджетних китайських планшетів і так як Вам мені не щастило, ламалися вони швидко. Тому я не стала більше ризикувати і взяла планшет від відомого бренду

Ksalet Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
я теж хочу купити планшет від Епл.

iframes Повідомлення # 13
одеський форум
Лейтенант
У мене плантеш Onda. Купував у Китаї. Роботою задоволений))

Vafrukt Повідомлення # 14
одеський форум
Сержант
А я дуже довго собі вибирав планшет і в підсумку взяв не дорогий в фокстроті планшет HUAWEI MediaPad T3 10 LTE 16GB коштує він 4800, але своїх грошей він коштує. Виконує практично всі завдання, які мені потрібні, чому практично, бо камера у нього не ідеальна, все таки телефони вони на багато краще фоткають за планшети, а в іншому планшет кльовий.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: