Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Куплю пральну машину в Одесі
Перехожий Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Куплю пральну машину в Одесі

Пральна машина Одеса

Куплю, потрібна пральна машина в Одесі. Нова пральна машина потрібна так як стара зламалася, а знайти потрібну деталь майже нереально...

Коли пішов купувати пральну машину в Одесі, то просто охрипів від цін... Від 3500 нові й нормальні пралки в Одесі. Жесть, а не ціни...

Може хтось підкаже, може можна купити хорошу і недорогу пральну машину в Одесі, зі складу, щоб ціна була адекватною...

Рекомендації прошу залишати тут!

Odessit Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Перехожий ()
Куплю пральну машину в ОдесіПральна машина Одеса

Куплю, потрібна пральна машина в Одесі. Нова пральна машина потрібна так як стара зламалася, а знайти потрібну деталь майже нереально...

Коли пішов купувати пральну машину в Одесі, то просто охрипів від цін... Від 3500 нові й нормальні пралки в Одесі. Жесть, а не ціни...

Може хтось підкаже, може можна купити хорошу і недорогу пральну машину в Одесі, зі складу, щоб ціна була адекватною...

Треба Вам шукати оптові склади і знайомиться з їхніми співробітниками. Сам так купував пральну машину. Там можна знайти ціни нижчі, ніж у магазинах, на одну третину...

Nasar Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
до речі, актуально для мене. що порадите? і найголовніше - де купувати?

Gordon Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Ми думаємо тут брати - http://bombaraketa.com.ua/stiral-nye-mashiny. Ще не визначилися з моделлю, хочемо взяти в районі 3-3,5 тисяч.

Додано (20.09.2014, 23:34)
---------------------------------------------
Пошукайте тут Нещодавно продавали.

Lisa5 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Ми в кредит брали нашу пральну машинку. Купували в Ельдорадо. Купили Samsung. Якщо пам'ять не підводить, то 4 роки тому вона близько 4 тисяч нам обійшлася. На 7 кг. Відмінна модель.

Fiuman Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Подивіться ось тут bombaraketa Мені здається, що це найкращий варіант.

Andrey1986 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Раджу тут подивитися vseceni.od

saleonn-net Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Добрий день, можете пошукати цей товар на
дошці оголошень saleonn net  
РОЗПРОДАЖ онлайн, за ціною не дорого, кожен день уцінка товарів.

yelmat Повідомлення # 9
одеський форум
Підполковник
Я можу порадити одеський інтернет магазин побутової техніки tehnik.od , ми у них купували побутову техніку, зокрема і пральну машину. Ми просто купили квартиру і купували нову побутову техніку в неї.

Zazhygalka Повідомлення # 10
одеський форум
Полковник
Цитата Перехожий ()
Куплю пральну машину в ОдесіПральна машина Одеса

Так це взагалі не проблема, замовте через інтернет, вам її додому привезуть. Підберіть собі модель і ціну та яка вам підходить і все. Дуже хороші машинки атлант робить ось дивіться, я ж не думаю, що вам потрібно розповідати, що це за марка і всі її переваги.

Nata93 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Всім доброго часу доби, я знаю що на сайті palladium дуже хороший вибір пральних машин різних фірм. Але я все таки порекомендувала б вам купити пральну машину фірми Самсунг. Мої знайомі купили таку тут всього за 8 799 грн. На мій погляд це дешево.

Катріна Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Головне добре виміряти вільний простір, а ми помилилися на 5 см і довелося везти машинку назад, міняти.
Зараз у нас Пральна машина з сушкою ELECTROLUX EWW 51685 SWD + праска ELECTROLUX EDB 5220 йшла в подарунок, взяли зі знижкою (близько двох тисяч).
Шукайте акції, так взагалі недорого можна взяти техніку.

pano4ka Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Можете глянути на era-elektroniki

Anna_A Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Усім привіт!
Що думаєте про пральні машинки Зануссі? Чи варто брати техніку цієї фірми?
Додано (20.02.2019, 05:08)
---------------------------------------------
О, у батьків Електролюкс стоїть, до речі) 
Мені начальник порадив подивитися такі вестфрости, минулого року мамі купив модель WMV1041F2 DS. Досить бюджетно і симпатично, проста в управлінні. Але ось під час віджимання трохи "пританцьовує" і торохтить, а мені з неспокійним малюком на руках потрібен найбільш безшумний варіант. Пошуки тривають, головне не впадати у відчай!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: