Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити телевізор LG?
Sifolin Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось уже третій день шукаю, де зараз можна купити новий сучасний телевізор LG, усіх знайомих і друзів підключив, щоб вони у своїх знайомих порозпитували. І тут закину вудки ще, авось і дадуть слушну пораду.

Трынделкин Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Та ви тут виявляється не один такий, я теж зараз у пошуках надійного магазину, в якому можна вибрати і купити новий якісний телевізор. А ви якого кольору хочете купити?

Sifolin Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Трынделкин ()
Та ви тут виявляється не один такий, я теж зараз у пошуках надійного магазину, в якому можна вибрати і купити новий якісний телевізор. А ви якого кольору хочете купити?
З приводу кольору телевізора у нас із дружиною незначна розбіжність. Вона хоче білого кольору, а я хочу сірого. Але, напевно, найімовірніше купимо білий, адже я поступлива і не конфліктна людина.

Михайло74 Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Sifolin ()
Ось уже третій день шукаю, де зараз можна купити новий сучасний телевізор LG, усіх знайомих і друзів підключив, щоб вони у своїх знайомих порозпитували. І тут закину вудки ще, авось і дадуть слушну пораду.
У мене все життя були недорогі телевізори і взагалі за все життя їх було три, цей телевізор четвертий. Всі телевізори були схожі на величезні ящики, як у Радянські часи, ну ось мій телевізор, черговий ящик, марки Самсунг, зламався. І я вирішив купити Телевізор LG у магазині Розетка.
Він зрозумілий і красивий, багато налаштувань. Можна налаштувати його самому, змінювати яскравість і контрастність, а можна просто перемкнути режим екрану, наприклад спорт або фільми

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: