Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальний терапевт Березовський Станіслав Михайлович Одеса
Лідія Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Березовський Станіслав Михайлович Одеса відгуки

Була у мануального терапевта, доктора Березовського Станіслава Михайловича, прийняв мене з гострим болем, начебто стало мені краще, але болі повністю не пройшли...
Не хочу говорити гидоти на нього, але мені не стало значно краще, як я очікувала.

Хочу почути думку інших його пацієнтів, про Березовського Станіслава Михайловича. Прошу залишати відгуки про фахівця і лікування.

Galina Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Березовський Станіслав Михайлович - сліпий лікар, свого часу був найкращим мануальником у нашому місті, але напевно вік "бере своє". Вартість прийому у нього дійсно не дешева. Щодо результату, допомагав через раз.
Цитата Лідія ()
Мені треба прибрати всі болі, а послуг Березовського в цьому питанні мені явно не вистачає. Порадьте тих, до кого самі зверталися!
Сама медсестра, працюю в 10-ій лікарні. У нас раніше працював масажист-мануальник, найкращий фахівець із тих, кого я зустрічала, наші пацієнти були дуже задоволені ним, можу Вам його порекомендувати. Піднімав лежачих, близько 2-х років у лікарні пропрацював, тепер приймає людей вдома. Сама до нього ходжу, коли мучать болі в спині. А дитину вожу до Терземан Ірини, вона відновила нам кровотік у головний мозок, її особистий номер 0950992618

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: