Мануальний терапевт Бондарєв Ігор Іванович Одеса відгуки
|
|
Тоня | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Бондарєв Ігор Іванович Одеса відгуки
Цікавлять відгуки про мануального терапевта Бондарєва Ігоря Івановича, оскільки була у нього вже 2 рази, результату як такого не помітила. Він каже, що максимум 3 рази з одним пацієнтом опрацьовує, а далі, якщо не допомогло, то треба шукати собі іншого лікаря.
Ось думаю, йти на третій сеанс чи вже шукати іншого фахівця? Якщо динаміки немає, то навіщо просто так далі ходити? Ціна в 250 гривень за сеанс трохи кусається, якщо просто так викидати! Якщо є фахівець, до якого Ви зверталися і Вам допоміг, прошу також рекомендувати.
|
|
| |
Odessit | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Теж був у Бондарєва кілька років тому, тоді мені він дуже допоміг, але ось прийшов до нього приблизно місяць тому, теж пройшов три сеанси, результату немає. Поки шукаю собі іншого фахівця, а болі мучать.
Найцікавіше, що робить він те саме, що й коли до нього перший раз звернувся, а мені вже не допомагає. От теж думаю, до кого йти чи далі терпіти біль?!
|
|
| |
Ярина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Була в Ігоря Івановича в медінституті тільки один раз. Сказати, що на багато допоміг, не можу, трохи легше стало, але всі болі не минули. Більше ні до кого не зверталася.
|
|
| |
Тоня | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Як на мене, то терпіти біль зовсім не варіант! Треба шукати хорошого фахівця і лікуватися.
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 5 |
Майор
| Ігор Іванович Бондарєв дуже хороший фахівець, але в нього немає нормального масажу, також у нього всього 6-7 маніпуляцій стандартних, які роблять і так всі фахівці. Він досвідчений фахівець, але мені також допомогти не зміг.
Я сама медсестра, працюю в 10-ій лікарні. Зверталася раніше і до Бондарєва, і до Борисюка, і до Коробейникова, оскільки в мене бувають загострення сідничного нерва. Поміняла майже всіх мануальників Одеси, поки прямо на роботі мені не запропонували в неврологічному відділенні піти на масаж до одного фахівця. До нього був запис як і пацієнтів відділення, так і людей з вулиці, багатьом допомагав. Піднімав навіть лежачих. Я пішла, з першого сеансу зняв майже всі гострі болі, після разів 5-7 всі болі минули. Після курсу в 10 сеансів масажу і мануальної терапії я не згадую про спину десь рік. Раз на рік проходжу курс у Владислава і все, більше мене нічого не турбує. Зараз Владислав уже не працює у нас у лікарні, пішов років 2-3 тому, приймає людей у себе вдома в районі Молдованки.
Коли я в нього запитувала, чому інші мануальники мені не могли допомогти, він говорив, що мануальна терапія вирішує неврологічні проблеми, але не м'язові. Тому мануальна терапія має йти тільки разом із масажем. І правда, раніше неврологи теж "хрустіли" пацієнтами, потім відправляли їх на курс масажу і знову "хрустіли". Висновок: якщо у Вас скупчення кислоти в м'язах або спазмують (напружені) м'язи, Вам не допоможе просто мануальна терапія, Вам знадобиться ще й масаж.
Хто захоче, пишіть, залишу Вам контактні телефони Владислава.
|
|
| |
Тоня | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, розкажіть, будь ласка, детальніше про Вашого фахівця, як працює, скільки коштує сеанс і залиште його контактний телефон, звернуся. Цікавить ще чи приймає він дітей або порекомендуйте дитячого фахівця?
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 7 |
Майор
| Масажиста-мануальника, про якого я написала, звати Забранський Владислав Володимирович, працював разом зі мною в 10-ій лікарні, зараз приймає у себе вдома, в Малиновському районі Одеси, вулиця Богдана Хмельницького 49. У нього сеанс займає 40-45 хвилин, 20-25 хвилин масаж і 20 хвилин мануальна терапія. Опрацьовує курсом із 10 сеансів. Його контактні телефони: 0487010704, 0509935792, 0677844314, 0634877825. Дітей він не приймає, але є хороший фахівець Терземан Ірина, вона відновлює важких дітей, зверніться до неї 0950992618
|
|
| |
Альона | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Знаю Владислава Володимировича, молодий хлопець, років 27. Спеціаліст класний. Була спочатку у Бондарєва, а потім у Забранського. Різниця, звісно, суттєва! Бондарєв 20 хвилин масаж робить і пару раз хрумтить, а Забранський 45 хвилин і масаж, і мануальна терапія, також розтягування робить. Відчуття після сеансу взагалі не порівняти. Я рекомендую йти до Владислава відразу.
|
|
| |
Тоня | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дякую за відгуки та рекомендації. Уже на післязавтра записалася до Забранського. Дай Бог допоможе!
Тему можна закривати
|
|
| |