Гастроентеролог Одеса Котовського
|
|
JUUZIDO | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гастроентеролог Одеса Котовського
Привіт, форумчани! Шукаю рекомендації щодо гастроентерологів з відмінною репутацією. Важливо, щоб лікар був професійним, чуйним до пацієнтів і мав розуміння сучасних методів лікування ШКТ.
|
|
| |
SuNnY | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я нещодавно знайшла чудових лікарів. Рекомендую Чайку Анну Анатоліївну і Залевську Ірину Андріївну.
|
|
| |
JUUZIDO | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Чому саме вони?
|
|
| |
SuNnY | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чайка Г.О. - досвідчена лікарка з відмінною репутацією. Вона спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту і володіє професіоналізмом.
|
|
| |
VAICILYA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя виразкова хвороба вимагала особливої уваги, і Чайка Анна Олександрівна не підвела. Вона визначила правильний діагноз і запропонувала лікування, яке дійсно працює.
|
|
| |
wingrime | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чайка Анна Олександрівна допомогла мені впоратися з синдромом подразненого кишечника. Її увага до деталей і ефективне лікування роблять її чудовим фахівцем.
|
|
| |
БАНШИ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Залевська І.А. теж чудова гастроентерологиня. Вона уважна до пацієнтів, володіє сучасними знаннями і використовує інноваційні методи лікування.
|
|
| |
Agushka | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З довготривалими проблемами жирового гепатозу печінки я звернувся до Залевської Ірини Олександрівни. Її призначені процедури та рекомендації допомогли мені стабілізувати стан.
|
|
| |
Sweet_angel | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна виявилася справжнім фахівцем. Визначила панкреатит швидко і призначила терапію, яка допомагає впоратися з болями.
|
|
| |
Vildamirа | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу записатися?
|
|
| |
Agushka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ірина Олександрівна, клініка Святої Катерини, вул. Маршала Малиновського, 61, телефон - 0687958672.
|
|
| |
wingrime | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ганна Чайка працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
ГрYша | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У мене були проблеми з панкреатитом, і Залевська Ірина Олександрівна відразу виявила причину. Її призначене лікування дійсно допомогло, і я почуваюся набагато краще.
|
|
| |