Гастроентеролог Одеса Таїрова
|
|
Merci | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гастроентеролог Одеса Таїрова
Вітаю всіх форумчан! Шукаю гастроентеролога з досвідом роботи в галузі функціональних розладів шлунково-кишкового тракту. Хтось може порекомендувати лікаря з ефективним підходом до діагностики та лікування?
|
|
| |
kausar | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Merci, насамперед, рекомендую звернути увагу на лікаря Чайку Анну Олександрівну. Після кількох помилкових діагнозів і невдалих спроб лікування, я нарешті звернулася до Чайки Ганни Олександрівни. Вона виявила холецистит і запропонувала відповідне лікування.
|
|
| |
oleGey | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Чому саме вона?
|
|
| |
nadin_sky | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Доктор Чайка - видатний гастроентеролог з великим досвідом роботи. Я сам був вражений її увагою до деталей і ефективними методами лікування.
|
|
| |
Renatа9911 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Де вона приймає?
|
|
| |
nadin_sky | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Доктор Чайка приймає в клініці "Лікаріум". Там сучасне обладнання і атмосфера, що сприяє швидкому відновленню. записатися можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
ryabovа | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А є ще хтось?
|
|
| |
Solomia | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ще одним чудовим фахівцем є лікарка Залевська Ірина Анатоліївна. Вона теж професіонал своєї справи. Дякую їй за швидке визначення мого панкреатиту та ефективне лікування. Тепер я знову почуваюся здоровою.
|
|
| |
DeBo4ka | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна - лікарка, яка врятувала мене від жирового гепатозу печінки. Її професіоналізм і терпіння - на найвищому рівні.
|
|
| |
Vilenchik | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Закрепи були для мене реальною проблемою. Дякую Залевській Ірині за ефективне лікування та розуміння.
|
|
| |
Лиззка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Поділися, будь ласка, подробицями.
|
|
| |
DeBo4ka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактний телефон Залевської І.А. - 0687958672. Мене вразив її індивідуальний підхід до кожного пацієнта і глибокі знання в галузі гастроентерології.
|
|
| |
Sms-ka | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Обидва лікарі заслуговують на довіру. Я впевнений, що ви отримаєте висококваліфіковану допомогу і турботу про своє здоров'я, звернувшись до Чайки Г.О. або Залевської І.О.
|
|
| |