Гастроентеролог Одеса Таїрове
|
|
Panterka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гастроентеролог Одеса Таїрове
Добрий день! Хтось може порекомендувати гастроентеролога з прекрасним розумінням функцій шлунково-кишкового тракту? Цікавить лікар, який не тільки виписує ліки, а й допомагає розробити комплексний план лікування.
|
|
| |
sofiyag | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже рекомендую Чайку Ганну Олександрівну за професіоналізм і увагу до мого стану. Завдяки їй нарешті виявили правильний діагноз, і її рекомендації щодо лікування принесли відчутне полегшення.
|
|
| |
Women | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж вдячна Ганні Олександрівні за оперативне виявлення холециститу та надання ефективної терапії. Тепер мої проблеми з жовчним міхуром під контролем.
|
|
| |
Анаконда | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені подруга порадила Залевську Ірину Олександрівну. Мій холецистит нарешті в минулому. Я так рада, що знайшла її, хоча обійшла багатьох. Дуже професійний підхід!
|
|
| |
Nara | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже задоволений, що звернувся до Залевської Ірини Олександрівни з проблемою жирового гепатозу печінки. Її компетентний підхід і лікування дали чудові результати. Рекомендую!
|
|
| |
RoseRa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене цироз, але завдяки Чайці Ганні Олександрівні, я нарешті розумію, як з цим боротися. Вона дуже уважна і компетентна лікарка.
|
|
| |
PEJAFA | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Записався на консультацію до Залевської Ірини Олександрівни з приводу виразкової хвороби. Дуже задоволений її професіоналізмом і турботою про пацієнтів. Тепер знаю, що можу повністю довіряти її рекомендаціям.
|
|
| |
Otta_Ra | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба була довгою мукою, але завдяки Чайці Ганні Олександрівні я нарешті знайшов полегшення. Професійний підхід і розуміння проблеми на вищому рівні.
|
|
| |
SISU | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна - справжній експерт із синдрому подразненого кишечника. Її рекомендації з діагностики та лікування принесли видимі результати. Більше не турбує постійний дискомфорт.
|
|
| |
Бриджитт | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Здраствуйте! Як можна записатися до Ірини Залевської?
|
|
| |
PEJAFA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| З Іриною Олександрівною можете зв'язатися за телефоном - 0687958672.
|
|
| |
xAnorx | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я не можу собі дозволити ігнорувати своє здоров'я. Як записатися до Чайки Г.А.?
|
|
| |
RoseRa | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ганна Олександрівна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |