Гастроентеролог Одеса відгуки
|
|
Oliva4ka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гастроентеролог Одеса відгуки
Друзі, потрібна ваша допомога! Шукаю гастроентеролога з досвідом. Може хтось порадити лікаря, який уважний до пацієнтів і має досвід у розв'язанні проблем із кишечником?
|
|
| |
Таиssия | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Якщо у вас проблеми зі шлунком, то я б порекомендував звернути увагу на Залевську Ірину Олександрівну. У неї хороший досвід у лікуванні хронічних захворювань.
|
|
| |
ЧиКа | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мої друзі відвідували гастроентеролога Чайку Анну Олександрівну і дуже її хвалять. Вони стверджують, що вона відмінно розбирається в проблемах шлунка і кишечника.
|
|
| |
DerЗykaя | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ірина Олександрівна - видатний гастроентеролог із глибоким знанням своєї галузі. Вона ретельно вислухала мої скарги, провела необхідні обстеження і запропонувала чіткий та ефективний план лікування. Завдяки її професіоналізму, я змогла впоратися з довгостроковими проблемами зі шлунком.
|
|
| |
BABAYAGA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чайка Г.О. - справжній професіонал із турботливим підходом до пацієнтів. Вона не тільки володіє глибокими знаннями у своїй галузі, а й створює довірчу атмосферу. Я вдячна їй за увагу до деталей і ефективне лікування.
|
|
| |
DIMENTRA | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я рекомендую Чайку Ганну Олександрівну. У мене були проблеми зі шлунком, і вона мені дуже допомогла своїм професіоналізмом і увагою.
|
|
| |
IRXACIWA | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна - чудовий фахівець із гастроентерології. Якщо у вас хронічні проблеми зі шлунком, вона зможе запропонувати ефективне лікування.
|
|
| |
kowarin | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лікар із чудовими діагностичними навичками. Анна Олександрівна провела комплексне обстеження, щоб встановити корінь моїх проблем. Її детальні пояснення і терпіння створюють комфортну взаємодію з пацієнтами.
|
|
| |
OQUQODINA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже задоволений професіоналізмом і увагою до мого випадку з боку Ірини Олександрівни. Вона не лише запропонувала ефективні методи лікування, а й детально пояснила, як уникнути повторення проблем у майбутньому.
|
|
| |
TSERA | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчани, поділіться інформацією, де приймають ці лікарі?
|
|
| |
IRXACIWA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон Ірини Залевської - 0687958672 - телефонуйте і домовляйтеся про прийом.
|
|
| |
BABAYAGA | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чайка Ганна працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Отаманша | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна та Залевська Ірина Олександрівна - це відомі гастроентерологи з хорошою репутацією.
|
|
| |