Гастроентеролог Одеса
|
|
Vedmochka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гастроентеролог Одеса
Вітаю! Шукаю гастроентеролога для консультації. Бажано, щоб фахівець був досвідченим і міг допомогти із симптомами, пов'язаними з травленням. Які у вас є рекомендації?
|
|
| |
sirafimka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Звичайно, я чув про хороших гастроентерологів у нашому місті. Рекомендую звернути увагу на Чайку Анну Олександрівну, у неї хороший досвід і багато хто задоволений її роботою.
|
|
| |
Анитка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте гастроентеролога, Залевська Ірина Олександрівна - чудовий лікар. У неї є великий досвід у лікуванні хронічних проблем зі шлунком.
|
|
| |
АкираКА | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Після довгих болісних симптомів я звернулася до Ганни Олександрівни Чайки, і це було найкраще рішення. Вона не тільки поставила точний діагноз, а й підтримувала мене на кожному етапі лікування.
|
|
| |
Настюша | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Професіоналізм і чуйність - ось що відрізняє Ірину Олександрівну Залевську. Вона не тільки володіє видатними медичними знаннями, а й приділяє увагу емоційному стану пацієнта. Завдяки їй я змогла впоратися з проблемами шлунка і повернутися до повноцінного життя.
|
|
| |
AFRODITA | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Візит до Чайки Ганни Олександрівни став ключовим моментом у моєму відновленні. Її уважне ставлення та здатність слухати пацієнта створюють атмосферу довіри. Лікування, яке вона запропонувала, принесло відчутне поліпшення, і я рекомендую її всім, хто шукає компетентного гастроентеролога.
|
|
| |
Sweetums | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ірина Залевська не тільки уважно вислухала мої скарги, а й провела необхідні обстеження, щоб поставити точний діагноз. Її рекомендації та лікування призвели до помітного поліпшення мого стану.
|
|
| |
m_o_l_n_i_y_a | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ганна Чайка не тільки професійно здійснює свою роботу, а й володіє унікальним талантом у встановленні контакту з пацієнтами. Я відчуваю, що мої проблеми в надійних руках, і вдячна за її увагу та турботу.
|
|
| |
leonikon | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Завдяки Ірині Олександрівні я змогла розібратися з давньою проблемою. Вона не тільки надала фахові поради щодо лікування, а й дала рекомендації з профілактики. Дуже задоволена результатом та обслуговуванням.
|
|
| |
Tuko | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дякую за пораду! Як можна до них записатися?
|
|
| |
sirafimka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ганна Олександрівна працює в клініці Лікаріум, телефони клініки для запису на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Sweetums | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Зв'язатися з Іриною Олександрівною та записатися на прийом можна за телефоном - 0687958672.
|
|
| |
ZмеючKа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна та Залевська Ірина Олександрівна - це хороший вибір. Їхній професіоналізм заслуговує на довіру.
|
|
| |