Гарні гастроентерологи Одеса
|
|
Jalin | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гарні гастроентерологи Одеса
Доброго дня! Шукаю рекомендації щодо вибору гастроентеролога. Хтось уже знаходив досвідченого лікаря, здатного провести якісну діагностику і запропонувати план лікування для симптомів розладу шлунка?
|
|
| |
Tilestra | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я б порекомендував звернути увагу на Чайку Ганну Олександрівну. Вона досвідчений гастроентеролог, відома своїм професіоналізмом.
|
|
| |
girl | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо у вас проблеми зі шлунком, звертайтеся до Залевської Ірини Олександрівни. Вона допомогла багатьом пацієнтам.
|
|
| |
AnGeLyTkO | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна - чудова лікарка з гастроентерології. Багато людей говорять про її уважне ставлення до пацієнтів, мені вона надала неоціненну послугу в лікуванні виразкової хвороби.
|
|
| |
DIVA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Якщо шукаєте гастроентеролога, безсумнівно, тільки Залевська Ірина Олександрівна. Вона спеціалізується на хронічних проблемах зі шлунком.
|
|
| |
ImperаtRitsa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чайка Г.О. - лікар найвищого рівня. Вона проявила незрівнянну увагу до моїх проблем, детально вислухала всі мої скарги і провела комплексне обстеження. Лікарка запропонувала чіткий і ефективний план лікування, який привів до повного одужання. Я вдячна їй за її відмінний професіоналізм і турботу.
|
|
| |
Lady | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Досвід зустрічей з гастроентерологами у мене був різний, але під час візиту до доктора Залевської я відчула справжній професіоналізм. Вона не тільки володіє глибокими знаннями у своїй галузі, а й здатна чітко і зрозуміло пояснити діагноз і план лікування. Рекомендую всім!
|
|
| |
TeSS | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чайка Ганна оперативно і точно поставила діагноз, який раніше в інших фахівців викликав подив. Лікування, яке вона запропонувала, принесло відчутні результати.
|
|
| |
xSti | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Пацієнтоорієнтованість доктора Залевської просто вражає. Вона не тільки ефективно лікує, а й створює довірчу атмосферу. Здатність лікаря знаходити підхід до пацієнтів - справжній дар. Дуже задоволена її роботою.
|
|
| |
Златочка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до цих гастроентерологів?
|
|
| |
Lady | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| До Ірини Олександрівни можете записатися за номером телефону - 0687958672.
|
|
| |
TeSS | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна - у медичному центрі "Лікаріум", телефони для запису на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
mia | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Обидві спеціалістки затребувані, тому краще записуватися заздалегідь. Удачі Вам!
|
|
| |