Найкращий гастроентеролог Одеса
|
|
Anna70 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гастроентеролог Одеса
Доброго дня! Хто-небудь може порекомендувати досвідченого гастроентеролога? Цікавить фахівець, який дійсно слухає і знаходить комплексні рішення для проблем шлунково-кишкового тракту.
|
|
| |
Maria_Ц | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, звісно. Я б порекомендував Залевську Ірину Олександрівну. Вона чудовий фахівець у галузі шлунково-кишкового тракту.
|
|
| |
Cat_herine | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже задоволена результатами прийому у доктора Залевської. Вона не тільки допомогла мені впоратися зі шлунковими проблемами, а й навчила, як правильно стежити за своїм здоров'ям. Лікар із золотими руками і добрим серцем.
|
|
| |
Alexandraааа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ірина Олександрівна проявила видатні якості лікаря - терпіння, розуміння і чіткість у поясненнях. Вона не тільки лікує симптоми, а й прагне виявити корінь проблеми, що, як мені здається, робить її справжнім професіоналом.
|
|
| |
Olga_12 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації! А де вона приймає?
|
|
| |
Cat_herine | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Даю вам її контактний телефон - 0687958672 телефонуйте і записуйтеся на прийом.
|
|
| |
Limonka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ще одним чудовим гастроентерологом є Чайка Ганна Олександрівна. Вона теж спеціалізується на проблемах ШКТ.
|
|
| |
ELENAА | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я задоволена результатами прийому у доктора Чайки. Вона не тільки виявила причину моїх проблем, а й запропонувала план лікування, який допоміг мені побороти хворобу. Її професіоналізм і увага до деталей заслуговують на найкращі рекомендації.
|
|
| |
ONLY | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Відмінний гастроентеролог! Доктор Чайка справжній професіонал, і я оцінюю її вміння знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вона не тільки лікує симптоми, а й шукає їхнє джерело, що робить її підхід до лікування ефективнішим.
|
|
| |
MiaРи | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене були тривалі проблеми зі шлунком, і завдяки Чайці А.А., я нарешті знайшла ефективне лікування. Її турботливий підхід і професіоналізм створили приємну атмосферу під час прийому. Вона дійсно зацікавлена в благополуччі своїх пацієнтів.
|
|
| |
romantic_girl | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| І де приймає Чайка Ганна Олександрівна?
|
|
| |
ONLY | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна працює в клініці "Лікаріум", що на вулиці Генуезька 1/2. Також можна записатися за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
MaDaM | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна має понад 15 років досвіду в гастроентерології. Вона успішно лікує різні проблеми ШКТ.
|
|
| |