Чайка Ганна Олександрівна Одеса відгуки
|
|
Сніжанка_22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чайка Ганна Олександрівна Одеса відгуки
Здрастуйте, шановні форумчани! Я збираюся записатися на консультацію до гастроентеролога Чайки Ганни Олександрівни. Хтось із вас уже звертався до цього лікаря? Буду вдячний за відгуки та поради від тих, хто мав досвід лікування у цієї лікарки.
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я проходила лікування у гастроентеролога Чайки Ганни Олександрівни. Дуже задоволена результатом і вам раджу!
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, і я! У мене були проблеми зі шлунком, і вона провела всі необхідні дослідження, призначила лікування. Почуваюся як нова людина.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж згодна. Дуже уважна і професійна лікарка. Пояснила все детально, відповіла на всі мої запитання.
|
|
| |
Kimberly34 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Точно! І ще вона тактовно підходить до кожного пацієнта, незважаючи на індивідуальні особливості.
|
|
| |
IvyZoe | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як можна записатися до неї на прийом? У когось є контакт?
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Телефонуйте в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, там вам усе розкажуть і допоможуть із записом.
|
|
| |
1995Аурика | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Проходила в неї повне обстеження, і Ганна Олександрівна виявила проблему, яку інші лікарі не помітили.
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Вона підходить до лікування комплексно. У мене був призначений спеціальний режим харчування і ліки. Усе під контролем.
|
|
| |
20Маріка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підтверджую! Вона справді глибоко занурюється в проблему пацієнта й ефективно її вирішує.
|
|
| |
Riley78 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна - справжній професіонал своєї справи. Її увага до деталей і здатність виявляти причини хвороб роблять її чудовим лікарем.
|
|
| |
Logan | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чуйний і турботливий лікар. Ганна Олександрівна знайшла причину моїх проблем, яку інші лікарі проґавили. Рекомендую її всім, хто шукає компетентного гастроентеролога.
|
|
| |
JessicaКУЛ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Незвичайний лікар із глибоким розумінням своєї справи. Я вдячна їй за те, що вона не просто лікує симптоми, а шукає справжні причини захворювань.
|
|
| |