Гастроентеролог Одеса селище Котовського
|
|
LorikoSant | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гастроентеролог Одеса селище Котовського
Доброго дня всім! Не можу визначитися з вибором гастроентеролога. Шукаю фахівця, готового провести комплексне обстеження і він мені зможе запропонувати індивідуальний план лікування.
|
|
| |
Malenkayaа | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт! Звісно, можу порекомендувати двох видатних спеціалістів - Чайку Анну Олександрівну та Залевську Ірину Анатоліївну.
|
|
| |
BURNА91 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Чайка О.О. - досвідчений гастроентеролог з відмінною репутацією. Вона уважно вислуховує пацієнтів, проводить ретельну діагностику і розробляє індивідуальні плани лікування.
|
|
| |
Malino4ka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм захопленням від лікаря Чайки Анни Олександрівни. Нарешті мені правильно поставили діагноз гастриту, і призначене лікування дійсно допомогло.
|
|
| |
Miss_Brutall | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, я теж звернулася до Чайки Ганни. Вона виявила в мене панкреатит і запропонувала комплекс заходів, який допоміг мені швидко впоратися з цією проблемою.
|
|
| |
Yetti263 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А я хочу порекомендувати Залевську І.А., вона також є видатним гастроентерологом. Її методи лікування засновані на сучасних технологіях, і вона забезпечує комплексний підхід до захворювань шлунково-кишкового тракту.
|
|
| |
Дика_кішка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Залевська Ірина Олександрівна - справжній професіонал. Визначила мій холецистит і запропонувала ефективне лікування. Я в захваті від її уваги та турботи.
|
|
| |
Анабель | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Точно так само. Записалася до Залевської через гастрит. Вона не тільки поставила правильний діагноз, а й допомогла мені вибрати оптимальний план лікування.
|
|
| |
Crystal | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залевська Ірина допомогла мені впоратися з виразковою хворобою. Її дружелюбність і увага до деталей зробили процес лікування приємним.
|
|
| |
Bubble_gum | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу записатися до Чайки Ганни Олександрівни або Залевської Ірини Олександрівни?
|
|
| |
Miss_Brutall | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Якщо хочете записатися до Чайки А.А. телефонуйте в клініку Лікаріум і записуйтеся - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Crystal | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактний телефон доктора Залевської - 0687958672, телефонуйте і домовляйтеся, дуже розумна лікарка.
|
|
| |
SolarLife | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за подробиці! Тепер у мене є чітке уявлення. Обов'язково звернуся до одного з них.
|
|
| |