Ірина Олександрівна Залевська відгуки
|
|
Ефімія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ірина Олександрівна Залевська відгуки
Доброго дня! Хочеться дізнатися про гастроентеролога Ірину Олександрівну Залевську. Які відомості про неї можете написати. Допомогла вона вам? Які будуть ваші коментарі про цього лікаря.
|
|
| |
Івга | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже рада, що знайшла Ірину Олександрівну, чудовий фахівець. Все розповідає і пояснює зрозумілою мовою. Шалено вдячна цьому фахівцеві і можу її рекомендувати вам.
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернулася до Ірини Олександрівни з болями в животі. Чудовий фахівець і лікар своєї справи, грамотно підійшла до висловлених мною скарг. Ставила багато запитань, провела пальпацію, подивилася аналізи і призначила лікування. Через деякий час болі стали вщухати і все минуло. Ірина Олександрівна допомогла мені вже не з однією проблемою, і я довіряю цьому фахівцеві на 100%.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я шукала свого лікаря довго і знайшла. Ірина Олександрівна - прекрасний досвідчений фахівець. Буквально руками точно відчуває ваш стан. Ненав'язливо, спокійно все обстежує. Дає точні рекомендації. Не навантажує зайвим, але при цьому чітко, системно призначає лікування. Душевна людина і хороший профі! Рекомендую!
|
|
| |
Мурка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Періодично бувають загострення ШКТ. І тому мені потрібна підтримка професіонала. Ірина Олександрівна дуже уважно й послідовно допомагає мені себе підтримувати.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У мене проблеми з кишечником, хронічний коліт. Ірина Олександрівна призначила правильне лікування, яке допомогло. Раніше не могла перемогти цю хворобу.
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я зверталася з болями в шлунку та тривалим метеоризмом, до цього проходила курс лікування в іншого лікаря - курс виявився неефективним. Після прийому в Залевської І.А. і проходження нового курсу лікування стан здоров'я покращився, болі зникли, метеоризм теж. Це справді розумний фахівець!
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я звертаюся тільки до цього лікаря, і Ірина Олександрівна мені завжди допомагала, інші гастроентерологи розібратися з моєю проблемою не змогли.
|
|
| |
Офелія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зверталася в червні 2022 року з болями в правому боці. Ірина Олександрівна відразу призначила обстеження. Потім призначила правильне лікування, після закінчення часу лікування допомогло і вдалося уникнути операції. Раджу!
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Звернулася до лікаря Залевської у важкому стані з діагнозами "псевдомембранозний коліт" і "асцит". Вона призначила грамотне лікування, все розповіла, минув майже місяць - я як огірочок!
|
|
| |
Симонна | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зацікавив цей гастроентеролог, дивлюся толковий лікар, дайте її координати.
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ірину Олександрівну ви можете знайти у Святій Катерині на Малиновського, її контактний номер телефону - 0687958672
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Залевська Ірина Олександрівна - дуже грамотний фахівець, найкращий гастроентеролог з усіх, до кого я зверталася, до того ж вона чуйна жінка. Вірний підхід у її лікуванні допоміг мені перемогти хворобу, чого я не могла домогтися довгий час.
|
|
| |