Догонова Марія Володимирівна Одеса відгуки
|
|
Ветта | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Догонова Марія Володимирівна Одеса відгуки Здраствуйте, моєму батькові потрібна грамотна консультація хорошого ендокринолога. Порадили звернутися до Догонової Марії Володимирівни, хто проходив лікування у цього фахівця, залиште свій відгук? Можете рекомендувати Марію Володимирівну як грамотного фахівця.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Відмінний лікар, сміливо можу рекомендувати Марію Володимирівну. Аналізи всі тільки по справі, нічого зайвого. Інформація викладена доступно і зрозуміло, лікування допомогло.
|
|
| |
пра45 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хороша, уважна лікарка, все розповіла по справі, зайвих аналізів не призначала, ставила дуже багато запитань, тобто видно, що лікарка ставиться до роботи серйозно і зацікавлена в якісному лікуванні. Прописала недорогі, а головне, ефективні медикаменти. Дуже задоволена відвідуванням цього фахівця і вам рекомендую!
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я теж хочу залишити позитивний відгук про Марію Володимирівну. Вона допомогла мені впоратися з діабетом, зараз утримувати цукор на рівні 6-6,5 - це велике щастя для мене, тож на власному досвіді можу сміливо рекомендувати ендокринолога Догонову.
|
|
| |
дила | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я щойно закінчила лікування у Марії Володимирівни і дуже задоволена результатом. Перед цим протягом року цукор був на рівні 10-11. До різних ендокринологів зверталася, але був маленький результат і тримався недовго. А Марія Володимирівна змогла підібрати комплекс ліків і призначили нові ліки, які допомагають тримати цукор під контролем. Дуже уважний, обізнаний лікар. Комплексний підхід і відмінний аналіз загалом проблем у пацієнта, з урахуванням усіх особливостей. Рекомендую!
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 6 |
Майор
| Дуже рекомендую Марію Догонову! Хороший професійний підхід до лікування. Уважна, відповідальна. Все дуже професійно. Буду продовжувати лікування тільки під наглядом цієї лікарки і вам раджу проконсультуватися.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Відмінний лікар! Дуже грамотний фахівець. До проблеми поставилася з розумінням і підійшла до її вирішення з великим професіоналізмом. Лікарка дуже уважна, обізнана, компетентна, з нею приємно спілкуватися. Огляд пройшов у комфортній і довірчій обстановці. Пояснила все доступно і зрозуміло! Навіть на запитання, що не стосуються ендокринології, у Марії Володимирівни знайшлися грамотні відповіді. Дійсно, хороший лікар, побільше б таких.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Догонова Марія Володимирівна одразу побачила мою проблему, підказала як і в який спосіб її вирішити. Мені все стало зрозуміло. Я вважаю, що вона справжній професіонал. Залишилася дуже задоволена своїм візитом до неї.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дуже грамотний, чуйний і приємний у спілкуванні лікар. Підходить до проблеми пацієнта грамотно, вникаючи в суть питання. Побільше б таких лікарів, і хвороби лікувалися б ефективніше!
|
|
| |
Нонна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дівчата, дивлюся, багато хто був у Марії Володимирівни і залишив хороші відгуки. Підкажіть як можна до неї записатися і де вона веде прийом?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Марія Володимирівна приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60. Записатися на прийом можете через адміністратора клініки за номерами телефонів - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за хороші рекомендації, дійсно грамотна лікарка-ендокринологиня, яких в Одесі мало. На власному досвіді можу порекомендувати до неї звертатися.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 13 |
Майор
| Вдячна вам за відгуки, мій батько пройшов лікування у Марії Володимирівни і залишився задоволений. Раджу до неї звертатися.
|
|
| |