Хороші дитячий психолог Одеса відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші дитячий психолог Одеса відгуки
Вітаю всіх, цікавлюся дитячим психологом. Потрібні рекомендації на відмінного лікаря. Порадьте контакти розуміючого фахівця використовуючи зі свого досвіду або відгуків знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас у місті я не знайшла грамотного лікаря. Якщо форумчани підкажуть піду на прийом
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова з попереднім форумчанином вступити в полеміку, зустрічала тямущих лікарів - підліткового психолога Фендюру М. О. і фахівця з дітей Гончарову Т. С., які 100% найкращі в даній професії, і до них можна приходити без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Відвідували заняття у дитячого психолога Гончарової Тетяни Сергіївни, не очікували такий хороший результат. Раджу, не пошкодуєте!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| З Гончаровою Тетяною, ми змогли досягти величезних результатів! Дитина 9 років була загублена, неохайна, незібрана, апатична. Допомогла знайти підхід у вихованні сина.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Після занять з Тетяною Сергіївною донька почала змінюватися на очах тільки в кращий бік! У моєї дочки проблеми зі спілкуванням з однолітками в новому класі. Відмінний фахівець!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Рекомендую толкового підліткового психолога - це Фендюру Марію Олегівну. Марія надала нам із сином якісну психологічну підтримку в непростий для нас період. Дуже раджу!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу довести, що Фендюра Марія Олегівна, висококласний підлітковий фахівець. Відмінний психолог!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Привіт! Залиште дані про місце прийому і телефон?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Психолог Фендюра Марія Олегівна, клініка Лікаріум Генуезька ½, телефон 0635360647.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду написали, що Гончарова Тетяна Сергіївна і Фендюра Марія Олегівна - толкові фахівці в нашому місті, знаю з індивідуального досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за рекомендації до найкращих психологів у нашому місті.
|
|
| |