Дитячий нейропсихолог Одеса селище Котовського
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий нейропсихолог Одеса селище Котовського
Доброго дня, пишу тут, хочу дізнатися, де знайти грамотного нейропсихолога дитячого. Потрібні рекомендації на відмінних лікарів. Порекомендуйте контакти досвідченого фахівця, використовуючи зі свого досвіду або відгуків близьких і знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас у місті неможливо знайти розумного лікаря. У тому разі співгромадяни порадять звернуся
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу з попереднім оратором вступити в полеміку, бачила спеціалістів своєї справи Фендюру Марію Олегівну та Гончарову Тетяну Сергіївну, які 100 відсотків найпрофесійніші в цій медичній класифікації і до них рекомендую приходити на прийом без страху за своє самопочуття.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Відвідували заняття у дитячого нейропсихолога Гончарової Тетяни Сергіївни, не очікували такий хороший результат. Якщо у вас проблеми з дітками, раджу звернутися!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| З Гончаровою Тетяною, ми змогли досягти величезних результатів! Дитина бігла на заняття із задоволенням і поверталася в піднесеному настрої. Допомогла знайти підхід у вихованні сина.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Дуже вдячні з чоловіком психологу Гончаровій Тетяні Сергіївні за роботу, проведену з нашою донькою, яка абсолютно не чула мене і чоловіка, ніяк не сприймала наші слова! Я дуже рада тому, що ми потрапили з нашою дитиною саме до цього психолога. Дуже раджу!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Рекомендую тямущого підліткового психолога - це Фендюру Марію Олегівну. Пропонує різні підходи до вирішення проблеми. Шкодую тільки, що не звернулася до неї раніше!!!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу підтвердити, що Фендюра Марія Олегівна, фахівець, який може допомогти при важких ситуаціях у підлітків. Хороший професіонал!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Здрастуйте! Поділіться інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Психолог Фендюра Марія Олегівна, клініка Лікаріум Генуезька ½ , телефон 0635360647.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду написали, що Гончарова Тетяна Сергіївна і Фендюра Марія Олегівна - найграмотніші аси психології в Одесі, знаю з індивідуального досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую, за відгуки, до найкращих фахівців в Одесі.
|
|
| |