Гончарова Тетяна Одеса відгуки
|
|
Kazakova | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гончарова Тетяна Одеса відгуки
Добрий день! Шукаю грамотного психолога для вирішення сімейних проблем. Хочу проконсультуватися з Тетяною Гончаровою. Хто звертався до цього психолога поділіться вашими враженнями?
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зверталася до Тетяни Гончарової за порадою знайомої і була приємно здивована. Дуже грамотний психолог, яка допомогла мені впоратися з моїми проблемами в короткі терміни. Я дуже вдячна їй за допомогу!
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Дуже хороший і розуміючий психолог, який дійсно намагається допомогти! І допомагає!
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна - це кваліфікований фахівець, уважна і чуйна людина. Я дуже вдячна їй за надану допомогу і дуже грамотні поради. Завдяки їй я стала почуватися набагато краще. Рекомендую її, як першокласного фахівця.
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Психолог Гончарова мене здивувала, чесно кажучи. Стільки такту, терпіння під час спілкування з пацієнтом, величезне бажання допомогти, а позитив від занять із нею неймовірний.
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна чудово орієнтується в психології. Приємно було з нею спілкуватися, багато нового відкрив для себе, знайшов упевненість у своїх силах.
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зверталися неодноразово, завжди знаходили правильне рішення і допомагає. Рекомендуємо!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна змогла допомогти нам налагодити сімейні стосунки. Через постійні проблеми з вихованням дитини в будинку була сильно напружена атмосфера, почалися сварки. Завдяки її консультаціям ми змогли налагодити спілкування. Тепер ми набагато частіше проводимо час усі разом. Рекомендуємо.
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Гончарова Т.С., якщо береться за пацієнта, то можна сподіватися на чудові результати. Її сеанси дійсно допомагають, і рекомендації дуже корисні.
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Кілька разів зверталася за консультацією до Тетяни Сергіївни і щоразу вона допомагала мені справлятися з важкими життєвими ситуаціями. Рекомендую її, як чудового фахівця.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дівчата, підкажіть, як можна записатися саме до Тетяни Гончарової?
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна на час війни виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, вотсап - 0987000260.
|
|
| |
Лучик | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Чудовий фахівець, який прагне завжди допомогти!
|
|
| |