Хороший дерматолог Одеса
|
|
МонаЛіза | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший дерматолог Одеса Форумчани, підкажіть, будь ласка, хорошого дерматолога, буду дуже вам вдячна. До цього була на прийомі у 2х різних клініках, результат 0...
|
|
| |
3Дарья3 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже грамотний лікар - Дмитренко Алла Михайлівна, вона врятувала мого сина від вугрової хвороби, за що їй безмежно вдячна! Зараз у сина найчистіше обличчя. Навіть не віриться, що результат лікування може бути таким фантастичним! Рекомендую всім!
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Були з донькою на прийомі у чудового дерматолога Дмитренка. Звернулися з висипом на шкірі в дитини. До цього лікувалася у дерматолога Українець, яка призначила лікування, після якого стало ще гірше. Після призначення Алли Михайлівни на 3 день дитині стало набагато легше. Зараз шкіра дитини чиста. Я дуже задоволена результатом. Ми дотримуємося рекомендацій лікаря. Тепер тільки до Алли Михайлівни!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 4 |
Майор
| Справжній лікар із великої літери! Лікування тривало 6 місяців, було нелегко, але в підсумку ми отримали приголомшливий результат! Рекомендую цього фахівця всім!
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Оскільки сама довго шукала хорошого фахівця, який реально може допомогти при проблемах зі шкірою, хочу порекомендувати Дмитренка О.М. Звернулася по допомогу через проблему акне в сина. Було призначено серйозне і, найголовніше(!), дієве лікування. Залишилися дуже задоволені та вдячні! Прекрасний фахівець!
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже вдячна Аллі Михайлівні! Багато років боролася з проблемною шкірою... Лікування ще не закінчено, але, як кажуть, "результат очевидний", у моєму випадку - на обличчі!
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 7 |
Майор
| Зараз радію своєму віддзеркаленню в дзеркалі, все завдяки чудовому фахівцю Дмитренко. Все строго, чітко, зрозуміло!
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дівчата. хто звертався до Алли Михайлівни, зорієнтуйте за вартістю?
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 9 |
Майор
| Вартість доволі демократична - 300 грн за прийом.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна зв'язатися з Аллою Михайлівною?
|
|
| |
3Дарья3 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Особистий телефон - 0679049003.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Найкращий лікар у своїй справі! Дуже уважна, професійна. Все чітко, ясно і зрозуміло, а головне ефективно допомогло.
|
|
| |