Найкращий дерматолог Одеси
|
|
Алана | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дерматолог Одеси
Порадьте грамотного дерматолога, а то вже була у Ніточко й Українець толку нуль, не знаю за що їх хвалять.
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 2 |
Майор
| Рекомендую Дмитренко Аллу Михайлівну, як грамотного фахівця і висококваліфікованого професіонала. Оскільки лікування призначається ефективне, то проблеми, які вас турбують, швидко усуваються.
|
|
| |
Біна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Шалено сподобалося ставлення. Лікар просто від Бога. Те, що лікувала цілий рік і не могла вилікувати, вилікувала за 1 день. Це просто диво. Я всім рекомендую саме Аллу Михайлівну.
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Приголомшлива людина, компетентний лікар. Прийшла до Алли Михайлівни зі страшним діагнозом, який поставила сама собі. Вона навіть психологічну допомогу надала, заспокоїла і вже на першому ж прийомі спростувала всі мої побоювання. Призначила відповідне лікування. Рекомендую!
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Висип на обличчі з'явився, зверталася до багатьох дерматологів, але результату не було. Алла Михайлівна мені допомогла. Лікар уважно оглянув і вислухав, поставив правильний діагноз і призначив лікування. Уже через п'ять днів був видимий результат.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дай Бог побільше таких лікарів, які прекрасно знають свою справу! Дуже рекомендую всім, у кого є проблеми в цій сфері. Обирайте Аллу Михайлівну. Не пошкодуєте! Таких лікарів, на жаль, мало.
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Кілька років не могла вилікувати висипання, але сталося диво і я потрапила до Алли Михайлівни, це єдина лікарка, яка призначила правильне лікування, завдяки якому в мене чиста, навіть ідеальна шкіра. Довіряю тільки їй і більше ні до кого не піду.
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Скажіть, у якій клініці приймає доктор Дмитренко?
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Алла Михайлівна приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, приймає строго за записом.
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна записатися?
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ось її контактні номери - 0679049003, 0500137361.
|
|
| |
Філіп | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Неодноразово зверталася до Алли Михайлівни, чудовий фахівець. Рекомендую всім своїм друзям і знайомим, завжди результати розписаного нею лікування були чудовими!
|
|
| |