Дерматолог дитячий Одеса
|
|
ЛюбкаВ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дерматолог дитячий Одеса Дуже потрібна допомога хорошого дитячого дерматолога. У дитини моєї з'явилися незрозумілі плями на шкірі. Може ви знаєте, хорошого фахівця? Напишіть.
|
|
| |
Шурка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мою дитину швидко позбавила дерматиту Дмитренко Алла Михайлівна. Це найкращий дитячий дерматолог. Дуже кваліфікований фахівець. Я вам раджу звернутися до Дмитренко Алої Михайлівни. Вона вам точно допоможе. Не витрачайте даремно час і гроші.
|
|
| |
ПолінкаГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Відмінний дитячий дерматолог. Швидко змогла прибрати у сина мікробне захворювання шкіри. Інший лікар, нам не зміг допомогти. Тепер у сина мого, зі шкірою повний порядок. Величезна подяка Дмитренко Аллі Михайлівні за професіоналізм.
|
|
| |
НікаЖ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до дуже хорошого дитячого дерматолога Дмитренко Алли Михайлівни. Відмінний фахівець. Прибрала швидко і безболісно у сина дві бородавки на пальці. Величезна подяка Дмитренко Аллі Михайлівні за надану допомогу.
|
|
| |
МаріяО | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені порадили знайомі звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Дійсно чудовий дитячий дерматолог. Швидко визначила і прибрала у доньки запальне захворювання шкіри. Підібрала дуже хороше лікування. Не дороге і дуже ефективне. Залишилася дуже задоволена роботою Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я зверталася по допомогу до Дмитренко Алли Михайлівни. Дуже сподобалася лікарка, чудовий дитячий дерматолог. Прибрала в дитини алергічний дерматит. Підібрала ефективне медикаментозне лікування. Результат лікування просто приголомшливий. Я вам рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Вона найкращий лікар.
|
|
| |
Славка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я вам раджу, сміливо звертайтеся до Дмитренко Алли Михайлівни. Це найкращий дитячий дерматолог, чудовий професіонал. Вилікувала досить швидко, мого сина від лишаю. Підібрала дуже хороші ліки. Дуже обізнаний і грамотний дитячий дерматолог.
|
|
| |
КатяЕ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені допомогла вилікувати мою маленьку дитину Дмитренко Алла Михайлівна. Найкращий дитячий дерматолог. Лікар змогла швидко прибрати в малюка ексудативний діатез. Поговорила зі мною, пояснила як правильно дивитися за малюком, що їсти. Ось це, я розумію справжній фахівець. Велике спасибі Аллі Михайлівні за все.
|
|
| |
ВеронікаЕ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Для мене найкраща людина і найталановитіший лікар. Це Дмитренко Алла Михайлівна. Величезна подяка Аллі Михайлівні за допомогу. Я звернулася до Алли Михайлівни з сильними висипаннями на шкірі у дуже маленької дитини. Лікар з'ясувала причину алергії та позбавила мою дитину цієї хвороби.
|
|
| |
Жорка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть, будь ласка, де саме працює Алла Михайлівна. Хочу повести сина на консультацію. У нього почалися підліткові зміни на шкірі. Якщо є, то напишіть номер телефону лікаря. Це буде найкраще. Спасибі велике заздалегідь.
|
|
| |
ЛюбкаВ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Величезна всім подяка. Дуже хочу записатися на прийом до Дмитренко Алли Михайлівни. Будь ласка, напишіть номер телефону лікаря, або адресу де приймає Алла Михайлівна. Усім велике спасибі.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лікар веде прийом за попереднім записом. Телефон лікаря 0679049003. Дмитренко Алла Михайлівна працює в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6. Телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |