Хороший дерматолог дитячий Одеса
|
|
КостяХ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший дерматолог дитячий Одеса
Потрібна консультація дуже грамотного дитячого дерматолога. У мого сина на щічках з'явилися плями червоного кольору. Якщо ви стикалися з таким лікарем. Напишіть, будь ласка.
|
|
| |
РусланФ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я звертався по допомогу до Дмитренко Алли Михайлівни. Дуже досвідчений і обізнаний дитячий дерматолог. У мого сина теж з'явилися на щоках плями червоного кольору. Алла Михайлівна сказала, що це - діатез. Призначила аналізи та медикаменти. Досить швидко у моєї дитини пройшли плями і все нормалізувалося. Я вам раджу звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
ЛюдмилаК | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я ходила з донькою на консультацію до Дмитренко Алли Михайлівни. Відмінний дитячий дерматолог. Швидко визначила у моєї доньки алергічний дерматит. Призначила медикаментозне лікування. Позитивний результат був, відразу з першого дня прийому медикаментів. Величезна подяка Дмитренко Аллі Михайлівні за допомогу.
|
|
| |
ФедяР | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни, як до найкращого дитячого дерматолога. Дуже хороший і практикуючий лікар. У мого сина на стегні був фурункул, саме з цією проблемою я звернувся до Дмитренко Алли Михайлівни. Доктор прибрала хірургічним шляхом, цю проблему. Спасибі величезне Аллі Михайлівні.
|
|
| |
НазарЛ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ми проходили лікування у Дмитренко Алли Михайлівни. Залишилися дуже задоволені результатом роботи Алли Михайлівни. Відмінний дитячий дерматолог. Відразу визначила, що у дитини лишай. Призначила ефективне і хороше лікування. Моя дитина дуже швидко позбулася лишаю.
|
|
| |
ЕваЛ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалася дитячий дерматолог, Дмитренко Алла Михайлівна. Дуже приємна жінка і дуже кваліфікований фахівець. Змогла досить швидко вилікувати мого сина від кропив'янки. Я вам раджу звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
Катька | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни, це найкращий дитячий дерматолог. Відмінний лікар. Швидко вилікувала мою доньку від атопічного дерматиту. Призначила консервативне лікування. Велике спасибі Дмитренко Аллі Михайлівні за допомогу.
|
|
| |
МаринкаН | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вам сміливо рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Дуже обізнаний і хороший дитячий дерматолог. Швидко й ефективно вилікувала мою маленьку доньку від ексудативного діатезу. Підібрала дуже хороше лікування, призначила дієту. Найкращий лікар.
|
|
| |
ОльгаД | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я залишилася дуже задоволена роботою Дмитренко Алли Михайлівни. Прекрасний фахівець. Найкращий дитячий дерматолог. Швидко прибрала вугровий висип, у доньки підлітка. Тепер на мою дитину приємно подивитися. Величезна подяка Дмитренко Аллі Михайлівні.
|
|
| |
ГолдаГ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мого сина від застуди часто проявляється герпес на губах. Хочу піти на консультацію до Дмитренко Алли Михайлівни. Будь ласка, напишіть де приймає лікар. Дякую.
|
|
| |
КостяХ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Усім величезна подяка. Звичайно, підемо на консультацію до Дмитренко Алли Михайлівни. Будь ласка, напишіть де працює лікар і якщо є, то номер телефону лікаря. Ще раз усім спасибі за допомогу.
|
|
| |
МаринкаН | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дитячий дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна працює, за попереднім записом. Телефон лікаря 0679049003. Приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6. Будь ласка, телефонуйте і записуйтеся на прийом.
|
|
| |