Флеболог Одеса Семінарська
|
|
Констанція | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Семінарська
Дівчата, здраствуйте! Після пологів із венами караул, та ще болять і опухають. Підкажіть флеболога в Одесі, тільки хорошого, щоб не шарлатан.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Відмінний флеболог Чайка М.А. Операцію ендовенозної лазерної коагуляції провів швидко і якісно. Два роки боялася, але результат порадував. Після операції проводився регулярний огляд у зручний для мене час. На всі мої запитання дали кваліфіковану відповідь. Усім рекомендую Чайку Михайла Олександровича.
|
|
| |
Алла758 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Погоджуюся, чудовий лікар Михайло Олександрович. Грамотний фахівець. Відмінне ставлення до пацієнта. Результат лікування чудовий. Операцію на правій нозі зробили в січні. Після операції стан був хороший, незначна тяжкість у нозі. Через тиждень усі симптоми зникли.
|
|
| |
23245 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Від щирого серця хочу порекомендувати лікаря Залевського Дмитра Михайловича. Він зробив мені УЗД, розповів план лікування і зробив операцію на дві ноги, успішно і без ускладнень. Дивлячись тепер на здорові ноги, лаю себе за те, що так довго тягнула з лікуванням.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Залевський - лікар із золотими руками і серцем! Побільше б таких лікарів. Лікування дало чудовий результат - рекомендую звертатися до нього!
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Михайло Олександрович Чайка - дуже уважний і грамотний лікар! Потрапила до нього на консультацію, було рекомендовано операцію. Не приховую: переживала, сумнівалася, але після операції, побачивши результат, жодного разу не пошкодувала. Сама операція пройшла на найвищому рівні. Тепер я знову можу ходити, нога не турбує!
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович - професіонал у своїй справі! Грамотна консультація, лікар усе пояснив і відповів на всі запитання. Операція була відразу на обох ногах, все дуже і дуже професійно! Рекомендую.
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лікар Чайка - професіонал своєї справи. Душевний підхід до клієнта, привітний прийом, компетентні відповіді на запитання. Михайло Олександрович розв'язав мою давню проблему з веною за якихось 30 хвилин, провівши операцію, яка не потребує госпіталізації та домашнього спокою. При цьому я, як пацієнт, потрапивши в його золоті руки, не відчувала хвилювання і будь-якої паніки. Усім раджу цього лікаря!
|
|
| |
Java | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Вселяє впевненість як фахівець, на консультації та перед операцією все дохідливо пояснив, відповів на всі запитання, операція пройшла успішно, після операції - претензій немає. Крім того, що хороший фахівець, також приємний у спілкуванні. Дуже вдячна Дмитру Михайловичу за лікування.
|
|
| |
Федір | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочеться проконсультуватися з цими флебологами, але не знаю як, підкажіть.
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Даю вам дані - Чайка Михайло працює в Малиновській лікарні №10, особистий телефон 0976447223.
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Надсилаю вам контактну інформацію - Залевський Дмитро працює у 2-му відділенні Медіна на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Керуючись особистим досвідом, можу сказати, що це найкращі лікарі в Одесі.
|
|
| |