Флеболог Одеса Маршала Говорова
|
|
shevchuk5 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Маршала Говорова
Здраствуйте, у кого варикозне розширення вен на ногах? У якого флеболога в Одесі ви лікувалися? З яким результатом і кого порадите?
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Упевнено можу порадити Залевського Дмитра Михайловича - чудовий флеболог, грамотний фахівець із золотими руками, який вселяє впевненість у якнайшвидше одужання своїх хворих. Майже місяць минув від дня, як мені зробили операцію з видалення варикозних вен ЕЛВК із чудовим результатом.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Хотіла б порекомендувати флеболога Чайку Михайла. Вдячна йому за проведену лазерну операцію, за чуйне ставлення. Минуло півроку, ніжка в порядку. Лікар протягом цього часу завжди відповідав на запитання, якщо щось турбувало, давав зворотний зв'язок. Дуже рада, що півроку тому мені порадили саме його!
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Словами просто не передати! Коли ходиш, мучишся, не знаєш до якого лікаря звернутися. Слава богу, друг підказав. І не шкодую! З першої хвилини спілкування з Дмитром Михайловичем зрозуміло, що людина у своїй справі ас. Оглянувши вени, все докладно пояснив. Операцію провів шикарно, щоправда, для мене важко назвати операцією, жодного болю чи дискомфорту!
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мені було проведено термооблітерацію ніжки та склеротерапію. Оперував мене лікар Чайка М.А. Лікар чудовий! Добрий, уважний, турботливий! Операція пройшла успішно! Я дуже задоволена!
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Рада, що потрапила на прийом саме до Залевського Дмитра Михайловича! Лікар - просто диво! Він завжди відповість на всі запитання. Все детально розповість і пояснить. Я тепер, якщо і піду до флеболога, то тільки до нього! Дмитро Миколайович - професіонал своєї справи!
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| До Михайла Олександровича порадили звернутися знайомі, робив мені операцію з видалення варикозних розширених вен на нозі. Що ж, я задоволений. Професіонал, турботливий, порядний, чуйний лікар.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Оперувала у лікаря Залевського обидві ноги з приводу варикозного розширення вен. Професійний, уважний, доброзичливий підхід лікаря мені дуже сподобався.
|
|
| |
Іпатія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Флеболог Чайка оперував мене за рекомендацією мого знайомого, який лікувався у нього неодноразово. Флебектомія була проведена успішно, уважний і коректний лікар. Я задоволена. Рекомендую тим, хто ще не знає, до кого звертатися по кваліфіковану допомогу.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Залиште, будь ласка, координати цього лікаря.
|
|
| |
Іпатія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залишаю - флеболог Чайка веде прийом у лікарні №10 на Малиновського, телефон для запису 0976447223.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дайте інформацію про цього лікаря і де він приймає?
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ділюся з вами контактною інформацією - Залевський Дмитро Михайлович працює у 2-му відділенні Медінституту на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |