Стати на облік у зв'язку з вагітністю в Одесі
|
|
веронія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стати на облік у зв'язку з вагітністю в Одесі
Підкажіть, будь ласка, де краще стати на облік у зв'язку з вагітністю і якого лікаря вибрати? Дуже важливо для мене знайти хорошого фахівця.
|
|
| |
Іруся10 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вже багато років спостерігаюся у Наталії Дмитрівни Гарбузенко. Вона вела мою вагітність і я дуже їй за це вдячна. Людина з великим серцем! Я абсолютно була спокійна за своє здоров'я і здоров'я своєї дитинки.
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна на 100%! Гарбузенко Наталія Дмитрівна - справжній професіонал своєї справи.
|
|
| |
Біргіт | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я зверталася до Колосової Олесі Василівни - вона чудовий лікар! Спостерігалася в неї під час вагітності двічі й досі спостерігаюся в неї. Лікар від Бога і фахівець своєї справи.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 5 |
Майор
| Повністю підтримую! Колосова Олеся Василівна - справжній професіонал із золотими руками.
|
|
| |
дара | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - лікар від Бога! Завдяки їй, у мене є донечка. Вона завжди все чітко і тільки по справі, зайве не виписує.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Вдячна Олесі Василівні Колосовій за ведення моєї вагітності. Все з позитивом, без напруги.
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені теж дуже подобається професіоналізм і доброзичливість Колосової Олесі Василівни.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| А можна дізнатися, де вони приймають і як записатися на прийом до цих лікарів?
|
|
| |
дара | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67, телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
Біргіт | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Мура | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Разом з Гарбузенко Наталією Дмитрівною виносила і народила здорового синочка. Після двох викиднів на великому терміні. Дуже раджу!
|
|
| |
Чара | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за ваші коментарі та пропозиції! Дуже корисна інформація.
|
|
| |