Огляд гінеколога Одеса
|
|
Олива | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Огляд гінеколога Одеса
Доброго дня, дорогі форумчанки! Я хочу запитати, до якого гінеколога краще звернутися для огляду? Цікавлять відгуки про кваліфікованих фахівців. Буду вдячна за поради!
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Давно чула про Гарбузенко Наталію Дмитрівну як про прекрасного лікаря. І коли виникла екстрена ситуація, одразу звернулася до неї. Справжній професіонал, чуйний і уважний. Оглянула мене акуратно, зробили УЗД, призначила лікування і дала цінні поради. Рекомендую!
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж можу підтвердити, що Гарбузенко Наталія Дмитрівна - чудовий фахівець. Вона дійсно на найвищому рівні. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А мені порадили Колосову Олесю Василівну як дуже грамотного фахівця. Вона дійсно знає свою справу. Дуже уважний і чуйний лікар, завжди призначає необхідні аналізи та лікування.
|
|
| |
Осинка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Теж хочу підтримати рекомендацію з приводу Колосової Олесі Василівни. Вона наполягає на повному обстеженні і проводить лікування на високому рівні. Вельми задоволена її роботою!
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж рекомендую Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Спостерігаюся у неї вже п'ять років, і вона завжди була на найвищому рівні. Дуже задоволена її професіоналізмом і увагою до пацієнтів.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Підкажіть, де приймає Гарбузенко Н.Д. і як до неї записатися?
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Наталія Дмитрівна приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
бренда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть ще контактні дані Колосової Олесі Василівни?
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, контактний телефон - 096-671-75-63. Рекомендую!
|
|
| |
Глоріс | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Теж хочу поділитися своїм досвідом. Була у Колосової Олесі Василівни - чудовий лікар! Рекомендую всім!
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Нещодавно звернулася до Гарбузенко Наталії Дмитрівни, і залишилася дуже задоволена. Дуже професійний і доброзичливий лікар.
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую всім за рекомендації! Дуже цінні поради, тепер знаю, до кого звернутися.
|
|
| |