Огляд у гінеколога в Одесі відгуки
|
|
Азіза | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Огляд у гінеколога в Одесі відгуки
Привіт, дівчата! Мені терміново потрібно відвідати гінеколога, але не знаю, до кого звернутися. Можливо, у когось є хороший досвід з якимось конкретним фахівцем? Поділіться, будь ласка, своїми відгуками та рекомендаціями!
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дівчата, давно ходять чутки про професіоналізм Гарбузенко Наталії Дмитрівни, і можу з упевненістю сказати, що вони виправдані! Потрапила до неї в екстреній ситуації і залишилася в захваті від її уваги і турботи. Рекомендую!
|
|
| |
Акіна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую рекомендацію про Гарбузенко Наталію Дмитрівну! Лікар просто чудовий, професіонал своєї справи. Я вже кілька років спостерігаюся у неї і залишаюся дуже задоволена результатами!
|
|
| |
Августина | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені порадили звернутися до Колосової Олесі Василівни, і я не пошкодувала про це! Дуже грамотний і уважний фахівець, підходить до лікування відповідально. Рекомендую всім!
|
|
| |
Артеміда | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Приєднуюся до рекомендацій щодо Колосової Олесі Василівни! Я теж залишилася дуже задоволена її роботою. Вона справжній професіонал!
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко - сама ввічливість і компетентність. Спостерігаюся у неї понад 7 років. Рекомендую всім подругам. Завдяки їй позбулася неприємного захворювання і народила здорову доньку.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я зверталася до гінеколога Колосової О.В. за порадами знайомих дівчаток. Приємна гінекологиня, огляд пройшов акуратно. Призначали лікування, все проходить добре. Лікар уважно вивчила мої аналізи. Також, лікарка дала потрібні поради. Раджу!
|
|
| |
Августа41 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я була у багатьох гінекологів. Але, нарешті, я знайшла, просто одним словом, офігенного гінеколога - Гарбузенко Н.Д. Така приємна, все пояснює, призначає лікування по ділу, без всяких непотрібних аналізів.
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Довгі пошуки, і ось я знайшла лікаря, який знає свою справу і виконує її на всі 200%. Грамотне лікування, чуйне ставлення до пацієнта і добра посмішка на обличчі, ось як можна коротко описати прийом у Колосової Олесі.
|
|
| |
Уляна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як записатися на консультацію до одного з цих лікарів?
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Для запису до Колосової Олесі Василівни можна звернутися в МКЛ № 10, контактний телефон - 096-671-75-63. Не соромтеся, телефонуйте і записуйтеся!
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Щоб записатися на прийом до Наталії Дмитрівни Гарбузенко зателефонуйте 380660081932, приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Велике спасибі всім за чудові рекомендації! Дуже цінні та корисні поради, які допоможуть багатьом знайти хорошого фахівця.
|
|
| |