Прийом гінеколога Одеса
|
|
Зарія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прийом гінеколога Одеса
Доброго дня, дівчата! Можете порекомендувати хорошого гінеколога для прийому? Втомилася від некваліфікованих лікарів, потрібен професіонал, який дійсно знається на своїй справі.
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я із задоволенням порекомендую вам звернутися до лікаря Колосової Олесі Василівні. Вона просто чудовий фахівець, дуже професійна й уважна. Дуже сподобалося, як вона роз'яснює всі питання зрозумілою мовою. Рекомендую!
|
|
| |
Жакі | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Повністю підтримую! Доктор Колосова дійсно чудовий лікар. Професіонал своєї справи.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я нещодавно була на прийомі у Гарбузенко Наталії Дмитрівни. Вона дуже тактовна й уважна, одразу створює довірливу атмосферу. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Підтверджую, Гарбузенко Наталія Дмитрівна чудовий фахівець. Тепер тільки до неї на прийом!
|
|
| |
Гузель | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж давно ходжу до Колосової Олесі Василівни. Підтверджую, що вона дуже чуйний і грамотний лікар.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 7 |
Сержант
| І я обслуговуюся у Гарбузенко Наталії Дмитрівни вже давно. Професіоналізм на вищому рівні.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Колосова О.В. - відмінний лікар! Вона - професіонал своєї справи! Рекомендую. Дуже добре проводить огляди, призначає необхідні процедури, виходячи з правильно поставленого нею діагнозу.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна дуже уважно поставилася до моєї проблеми, поставила правильний діагноз і виписала докладне лікування, яке дуже допомогло мені! Я б рекомендувала такого грамотного фахівця іншим пацієнтам!
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дівчата, залиште контактні дані цих гінекологів.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 12 |
Сержант
| А Гарбузенко Наталія Дмитрівна приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Записуйтеся на консультацію за вказаним номером: +380660081932.
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую всім за рекомендації! Тепер точно знаю, до кого звернутися.
|
|
| |