Прийом у гінеколога в Одесі
|
|
Мелітта | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прийом у гінеколога в Одесі
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, до якого гінеколога найкраще записатися на прийом? Мені потрібен професійний лікар, який дійсно піклується про своїх пацієнтів.
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я дуже задоволена прийомом у Колосової Олесі Василівни! Вона не тільки чудовий фахівець, а й дуже терпляче роз'яснює всі нюанси. Рекомендую!
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Приєднуюся до рекомендації про Колосову Олесю Василівну. Вона справді чудовий лікар, завжди готовий допомогти і роз'яснити.
|
|
| |
Віда | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я зверталася до Гарбузенко Наталії Дмитрівни і залишилася дуже задоволена! Професійний підхід і тактовність - її основні якості.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж вдячна Гарбузенко Наталії Дмитрівні. Приємний лікар, якому можна довіритися на всі 100%.
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я вже кілька років відвідую Колосову Олесю Василівну. Дуже сподобався її людський підхід і професіоналізм.
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - мій лікар уже кілька років. Дуже рекомендую її як компетентного фахівця.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Точно згодна з рекомендаціями щодо Наталії Дмитрівни Гарбузенко! Професійний і доброзичливий лікар.
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я теж довгий час спостерігаюся у Гарбузенко Наталії Дмитрівни і завжди залишаюся задоволена її роботою. Відмінний фахівець!
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна записатися до цих лікарів? Може хтось підкаже контакти і місце прийому?
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію: +380660081932.
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, ось її контактний телефон: 096-671-75-63.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Спасибі всім за хороші рекомендації та контакти! Тепер знаю, куди звертатися.
|
|
| |