Прийом у гінеколога в Одесі відгуки
|
|
Іона | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прийом у гінеколога в Одесі відгуки
Привіт, дівчатка! Поділіться досвідом, до якого гінеколога краще звернутися на прийом? Втомилася від пошуків надійного фахівця, який дійсно піклується про пацієнтів і виконує свою роботу якісно. Буду вдячна за рекомендації!
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена прийомом у Колосової Олесі Василівни. Вона чудовий лікар, професіонал своєї справи. Уважно вислуховує і детально пояснює всі нюанси. Рекомендую звернутися до неї!
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж приєднуюся до рекомендації з приводу Колосової Олесі Василівни. Вона справді заслуговує на довіру, завжди готова допомогти і роз'яснити будь-які питання.
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Теж хочу підтримати рекомендацію з приводу Гарбузенко Наталії Дмитрівни. Дуже приємний і компетентний фахівець. З упевненістю можу сказати, що це один із найкращих лікарів у місті!
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вже кілька років ходжу до Колосової Олесі Василівни і жодного разу не пошкодувала про це. Вона дійсно піклується про своїх пацієнтів і завжди готова допомогти. Рекомендую!
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Професійний і чуйний лікар. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Аза | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Теж звертаюся до Гарбузенко Наталії Дмитрівни вже кілька років і завжди залишаюся задоволена. Вона справжній професіонал своєї справи, завжди готова допомогти і пояснити всі деталі.
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Плюсую рекомендації з приводу Гарбузенко Наталії Дмитрівни. Дуже приємний і компетентний лікар. Рекомендую звернутися!
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися до цих лікарів? Може хтось знає їхні контактні дані та місце прийому?
|
|
| |
Аза | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Велике спасибі за рекомендації! Тепер точно знаю, до кого звернутися.
|
|
| |