Записаться к гинекологу Одесса
|
|
ДіанаК | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Записаться к гинекологу Одесса
Підкажіть, будь ласка, до кого краще записатися до гінеколога в Одесі? Хочеться потрапити до професіонала з хорошою репутацією.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я ходжу до лікаря Колосової Олесі Василівни вже кілька років, і можу сказати, що це просто чудовий лікар! Вона так уважно ставиться до кожного пацієнта, пояснює все до найдрібніших деталей і завжди готова допомогти. З упевненістю рекомендую її всім!
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Приєднуюся до рекомендації з приводу доктора Колосової. Вона дійсно професіонал своєї справи і уважний лікар.
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене був візит до гінеколога Гарбузенко Наталії Дмитрівни, і я повністю задоволена! Вона тактовна, відкрита і дуже уважна до деталей. Тепер я точно знаю, до кого звертатися на наступний прийом!
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Доктор Гарбузенко професійно проводить огляд і так терпляче відповідає на всі питання, що створює атмосферу довіри і комфорту.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо вам потрібен хороший фахівець, обов'язково записуйтеся до лікаря Колосової. Її грамотний підхід і турбота про пацієнтів заслуговують найвищих похвал!
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Приєднуюся до рекомендацій з приводу доктора Гарбузенко. Вона дійсно чудовий фахівець з професійним підходом до роботи.
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна записатися до лікаря Колосової? Чи є якісь контактні дані або місце, де вона приймає?
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Колосова приймає в МКЛ №10. Її контактний телефон: 096-671-75-63.
|
|
| |
Kimberly34 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А як щодо лікарки Гарбузенко? Де вона приймає?
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лікар Гарбузенко приймає в ЖК №3 на вулиці Старопортофранківській, 67. Її контактний номер: +380660081932.
|
|
| |
IvyZoe | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спасибі всім за рекомендації та детальну інформацію про лікарів! Дуже допомогли розібратися, до кого краще записатися.
|
|
| |
Jacqueline | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завжди раді допомогти з порадою щодо вибору лікаря! Не соромтеся звертатися, якщо виникнуть ще питання.
|
|
| |