Ведення багатоплідної вагітності Одеса
|
|
1995Аурика | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ведення багатоплідної вагітності Одеса
Доброго дня, дорогі форумчанки! Підкажіть, до кого краще стати на облік щодо багатоплідної вагітності? Буду вдячна за поради та рекомендації.
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мої дорогі форумчанки, хочу поділитися своїм досвідом! Колосова Олеся Василівна - це саме той лікар, якого ви шукаєте для ведення багатоплідної вагітності. Вона професіонал своєї справи, завжди на зв'язку і готова допомогти. Я вдячна їй за те, що моя вагітність пройшла гладко.
|
|
| |
20Маріка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене була дуже складна багатоплідна вагітність, і я хочу висловити величезну подяку і порекомендувати Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Вона - справжній ангел лікарського мистецтва! Мої діти здорові завдяки її професіоналізму та турботі.
|
|
| |
55Jocelyn | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж чула багато хороших відгуків про Колосову Олесю Василівну. Думаю, це буде правильним вибором для багатоплідної вагітності.
|
|
| |
GillJessica | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - це справді лікар із золотими руками. Якщо вам потрібен фахівець для багатоплідної вагітності, обов'язково зверніться до неї.
|
|
| |
13Debra | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна потрапити до цих лікарів?
|
|
| |
GillJessica | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Для запису до Колосової Олесі Василівни можна звернутися в МКЛ № 10. Її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Gwen1991 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звертайтеся до перевірених фахівців, і ваша багатоплідна вагітність буде проходити без проблем. Лікарі в Одесі дійсно піклуються про своїх пацієнтів.
|
|
| |
WendyН | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна і Гарбузенко Наталія Дмитрівна - це дійсно найкращі лікарі для багатоплідної вагітності в Одесі. Удачі вам на прийомі!
|
|
| |
Batty | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Подзвонила і записалася на консультацію до Колосової Олесі Василівни. Дякую всім за інформацію!
|
|
| |
Anastasia_15 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Мені дуже допомогли ці рекомендації! Спасибі всім за поради та підтримку.
|
|
| |
1995Аурика | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за хороші рекомендації.
|
|
| |