Ведення багатоплідної вагітності в Одесі відгуки
|
|
AmeliaОд | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ведення багатоплідної вагітності в Одесі відгуки
Форумчани! У кого-небудь є досвід ведення багатоплідної вагітності в Одесі? До якого лікаря краще звернутися і стати на облік?
|
|
| |
Olga2000 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зверталася до Колосової Олесі Василівні для ведення багатоплідної вагітності, і залишилася дуже задоволена її професіоналізмом і турботою.
|
|
| |
ІрмаЗум | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене була багатоплідна вагітність, і лікарка Гарбузенко Наталія Дмитрівна допомогла мені подолати всі труднощі й успішно виносити дітей. Дуже рекомендую!
|
|
| |
ДіаНочкаЛя | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ще одне голосування за Колосову Олесю Василівну! Вона знає свою справу і завжди готова допомогти.
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ми з чоловіком дуже вдячні Гарбузенко Наталії Дмитрівні за підтримку і професіоналізм під час нашої багатоплідної вагітності. Вона справжній професіонал!
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я також зверталася до Колосової Олесі Василівни і залишилася дуже задоволена. Вона підтримала мене на кожному етапі вагітності.
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підтримую рекомендації щодо Гарбузенко Наталії Дмитрівни! Вона чудовий лікар і турботливий фахівець.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Як можна записатися до цих чудових гінекологів? Може хтось підкаже?
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63. Зручно і доступно!
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Спасибі велике за рекомендації! Це так важливо мати підтримку і хорошого лікаря під час багатоплідної вагітності.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Всім удачі і здоров'я під час багатоплідної вагітності! Фахівці в Одесі дійсно дбають про нас.
|
|
| |
AmeliaОд | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за відгуки та поради! Ви допомогли мені зробити правильний вибір лікаря для ведення моєї багатоплідної вагітності.
|
|
| |